Ima nas stočara za sada još par mjeseci dok se ne potele i sve van iz štale. Ako si dobio onih 66 eura po kravi to ti je to. Oni ni sami neznaju koliko ko stoke ima u štali. Kod prijave poticaja 14.3 meni stajalo 1 krava, pa sam ga pitao a gdje su druge neko ukrao, imao sam sa sobom sve kartone stoke, junice, telad, krave. Odgovor pa tko više hrani stoku i pojave mu se još slučajno dvije a ostatka nema. Pa kad nitko nehrani i daju 66 eur po kravi, krave će van put klaonica. Tako ti i za sve ostalo ako te se sjete, možda nešto i uplate. Samo ako nisu na naše poticaje oni sebi uzeli koji kredit kako stoji u modulu da si za sadnju kokuruza uzmem kredit na temelju POTICAJ po kamati 0.05%, a ja posadio prije te obavjesti u modulu. Koliko vidim od te agencije nema više nikakve koristi. Tamo treba poslati veču silu da se otkrije gdje su nestali toliki novci o kojima se piše i priča. Sory ja sam se odmakao i od ovog foruma nažalost.Dobro,,,dal ima na forumu jedna osoba koja se bavi stočarstvom da mi ukratko moze reci,,,,sto mi kao stocari imamo jos dobit od poticaja,,,,koliki postotak cega (mislim na grla,,osnovno,,,zeleno,,preraspodjeljeno,,,tug)dal ima netko ko zna,,,jel bogami ja vuse neznam,,,unaprijed hvala
Nisi jedini, mene ofarbali za 2022 od glave do pete a sve napravljenu u rokovima. Otišao tamo i usmeno se žalio, inače sve slikam iza sebe da se vidi i datum i vrijeme. Gledao me ko tele u šarena vrata nije znao što da mi odgovori, tada se sjetio da oni vide preko satelita ono što ja nevidim. E pa kad ti vidiš što ja nevidim reci koja je to godina snimke satelita. Kaže 2022, e pa nije to ti 2021 godina. Pa odakle znam. Vratio sa ga po karti u vočnjak i pokazao gdje otac dao rušit šumu po međi susjedne šume i vukao trupce pod voče, pa ga vratio na jednu parcelu nek pogleda da su na toj parceli dvije kulture a ne jedna i pokažem mu slike iz mobitela. Digao sam se i otišao. Došao kuči u modulu sve u zelenom. To ti je igra ide ide nede nede.Travica, hvala na lajku, al evo, da elaboriram...daklem, prijavio 10-tku, muk, odnosno unistavanje korova bez herbicida, per se, sto znaci, kosenje, malciranje i sl., odradio, prije 20 dana i to svaku parcelu iz arkoda, medutim, svugdje stoji 0 %, satelitske snimke, ispada da nista nisam odradio, ma pocet cu slikavat sa mobitelom svaku parcelu koju sam pokosio. Ide mi na zivce, davno bih se odselio da mi nije ovog drzavnog posla kiji mi prihoduje 15-20 k eura, i jos toliko od poljoprivrede. P.s. nije mi do poticaja, al volim da mi legne 500 eura za novi alat
Jucer ja zvala i rekli mi da su odobravanja i uplate u tijeku....lagano su me odj ...tak daJel tko zvao danas za uplate oće ići šta?
Ako nisi bio na edukaciji zadnjih godina za MUK mogao si travu čupati rukama, džabe ti. U 20 godina voćnjaka nikad nisam kupio Cidokor, čak ni kod kuće nikad nisam špricao travu. Samo trimer, kosilica, malčer.... Ali šta mi to vrijedi kad nisam odslušao jebenih 6 sati edukacije i umjesto 500 eura, dobio sam 50 eura za MUK. Gamad je to malo većaTravica, hvala na lajku, al evo, da elaboriram...daklem, prijavio 10-tku, muk, odnosno unistavanje korova bez herbicida, per se, sto znaci, kosenje, malciranje i sl., odradio, prije 20 dana i to svaku parcelu iz arkoda, medutim, svugdje stoji 0 %, satelitske snimke, ispada da nista nisam odradio, ma pocet cu slikavat sa mobitelom svaku parcelu koju sam pokosio. Ide mi na zivce, davno bih se odselio da mi nije ovog drzavnog posla kiji mi prihoduje 15-20 k eura, i jos toliko od poljoprivrede. P.s. nije mi do poticaja, al volim da mi legne 500 eura za novi alat
Odradio i edukacijuAko nisi bio na edukaciji zadnjih godina za MUK mogao si travu čupati rukama, džabe ti. U 20 godina voćnjaka nikad nisam kupio Cidokor, čak ni kod kuće nikad nisam špricao travu. Samo trimer, kosilica, malčer.... Ali šta mi to vrijedi kad nisam odslušao jebenih 6 sati edukacije i umjesto 500 eura, dobio sam 50 eura za MUK. Gamad je to malo veća