slažem se s tobom da je prosvjed na cesti možda bezveze i da nekome smeta ali isto tako meni smeta puno toga pa da krenem redom:smeta me da se u našoj državi vodi veća briga za socijalu nego za one koji crnče svaki dan pa i prekovremeno za bog plati,smeta me da svaki dan slušam nečije laži i obećanja bez pokrića,smeta me da svi vide kakove mi traktore vozimo a nitko ne vidi naše lokalne čelnike,zastupnike,članove odbora i dr.što oni vozi što voze njihova djeca i što nam rade po cestama,smeta me da me zaustavi pijani policajac koji veći dio svoje smjene provodi na benzinski ili u krčmi,smeta me podmitljiv inspektor koji jedva čeka prasetinu ili jarića ,smeta me da nitko recimo u gruntovnici i katastru ne radi svoj posao onako kako bi trebao,smeta me da 1/3 proračuna ide za penzije što nije normalno,smeta me kad vidim koliko je pokradena ova zemlja koja bi mogla biti najljepša i najuređenija zemlja na kugli zemaljskoj,smeta me da svi danas pljuju i po liniću i po jakovini a nitko po hdz-u,onima što su godinama ruku držali na srcu a krali sve što su vidjeli,smeta me da nitko nema volje da se otvori goli otok i da se počnu likvidirati svi oni koji su izdali ovu zemlju(primjer sanadera i prodaje ine),smeta me što svi pljuju po komunistima a ne pitaju se što bi se desilo onome tko bi nekad bio prodao državnu imovinu nekome bez znanja,da su upropastili neko poduzeće i napravili milijunske dugove a da nitko nebi odgovarao pred licem pravde,smeta me nažalost još puno toga pa me baš previše ne brine dal će eventualni prosvjed nekome smetati.......