A jeb... kada se moja Fata raskokodače više neznam gdje mi glava a gdje guzica još uz to knjige vodit, nema šanse a nepogriješit 🙄 pa računaj po tri puta jedno te isto.Šteta da nisi napravil screenshot.
Dobro te zluži pamčenje, i meni to poslali jedino uplatnicu zaboravili poslati, da uštedim bar na wc papiru🤫😇Ili me pamćenje ne služi ili ovi pomalo pomiču rok,kaj nije trebalo u početku platiti članarinu do kraja travnja?
Isti oni koji i u HRT pretplatu, gledam reklame i tada mi reklamu prekinu sa nekom Turskom sapunicom, a ja volim gledat reklame. Evo danas mi reklame prekinu sa tekmom, puludio sam😂😂Pa neznam tko nas je učlanio ali ne plaćam nit hocu
Samo pazi da ti u koverti ne pošalju reklame 😂😂I meni su to poslali...a ja se isto nisam učlanila nigdje, ja mislim da su oni nas same učlanili... Kad meni uplate avans onda im ja možda i platim to... Do tad nek čekaju ko šta i ja čekam njih da uplate!
😂😂😂😂😂😂Zval sam ih kad nije bilo plave nafte da pitam što poduzimaju po tome pitanju. Odgovorili su da oni tu ne mogu puno napraviti. Rekoh im da ni ja nebum mogel puno napraviti kad bude trebalo platiti članarinu.
Nabrusi sjekiru da prije odu. 😂Evo da se javim, u uto mi dolazi kontrola iz državnog inspektorata ako sam dobro skužio za ekološku i kontrola iz agencije..
Šalju i kući ....Ma oni ni neznaju tko mora platiti jer kući ne šalju i to im plaćati neću .
Jer su nesposobni uhljebi.
Čisto me zanima što će gledati po ovom snijegu... 😎Nabrusi sjekiru da prije odu. 😂
Da vide kakve je boje snijeg😂Čisto me zanima što će gledati po ovom snijegu... 😎