Black jack
Član
- Tu od
- 26 Ožu 2013
- Poruka
- 211
ne znam kako vi ali ja ne mogu ući u agronet
Susjed imao kontrolu i avans sjeo nakon par dana.Za nas koji nakon kontrole čekamo isplatu predujma, isto je pitanje da li ćemo i dočekati isplatu poslije 15og veljače.. jer kako mi kažu u agenciji, još su na tisuće gospodarstava za završnu kontrolu u 4 oka. Znači hrpa papira na stolu čeka obradu, oni danas obrade eventualno 2-3 gospodarstva i to je to. Ja ne kužim što su oni radili prošlih godina kad prošle i ove godine su toliko navalili s tom kontrolom, ne mogu sve obraditi a narod čeka svoj novac.
Da, to je i meni pomoglo.Neku glupost su opet napravili. Treba obrisati kolacice/cookies na pregledniku kako bi se agronet otvorio. Meni bilo isto i kad sam obrisao, radi.
A gdje se može prijaviti mjera putem agronetaPa jel nije prag prolaznosti 3000?
Tak je i meni. Poslao upit u agenciju. Odgovora nemaA kada se mijenja ekonomska vrijednost gospodarstava jer je meni u agronetu manja nek je stvarna
Ne. Prag prijave je 3000, ali su stavili rečenicu koja kaže ako je isplata manja od 1000 eura da te odbijaju. Znači za vocarstvo 11 000 je prag prolaznosti. Ostali nek uzmu i izracunaju. Evo vam jednadžba.Pa jel nije prag prolaznosti 3000?
Znam da se tako gleda u natječaju, ali meni očigledno dulje ta razlika stoji jer mi neke životinje prijavljene i prije 15.09. u jrdž nisu vidljive u SO ni dan danasNe. Prag prijave je 3000, ali su stavili rečenicu koja kaže ako je isplata manja od 1000 eura da te odbijaju. Znači za vocarstvo 11 000 je prag prolaznosti. Ostali nek uzmu i izracunaju. Evo vam jednadžba.
X * (postotak kategorije) x 39.2% = 1000
X= 1000/( (postotak kategorije) x 39.2%)
Znači vocarstvo
X= 1000/(0.232x0.392)
X=10995 eura prag prolaznosti
Za kolegu iznad. Ekonomska veličina se gleda s 15.09.2022.