Ma kolege moje bez obzira tko sto u poljoprivredi od nas radi,,,al ovo nije nikako fer tipa u mom slučaju dogovor s ljudima sta otkup radim s njima u 11mijesec platim zemlju (koncesiju) do sad mi ostajalo 10tak posto iznosa avansa za rad moj tj nas mene sina i zene,,,,do 15.02,,sam zadnjih godina placao zito,,kukuruz,,jecam,,,veterinara itd,,,e sad vec oko 05.02 ljudi zovu kad bi mogli rijesit,,,e sad vidite kad neko toliko ceka te njihove poticaje(jel ocito misle da su njihovi) i normalno sad Ce bit radis samo za poticaj,,,,radimo ovo vec 8/9godina i da sve do poticaja je prezivljavanje a kad on dode vratim dugove i mislim da sam zaradio ajme,,,e pa nisam vec samo kupio mir par miseci i opet isto,,,,poanta je da ga cekamo ka oazebli sunca jel nam je ocito tako nametnuto posto ja janje nemogu prodat za 80kg kilogram iz poznati nam razloga,,,,a njih boli neka stvar jel isplata 1prvog5petog15petnaestog20dvadesetog il' krajem Veljače,,,zivo ih se briga,,,to je moja situacija a za druge nezzz daj Bože da nije ovakva😡