38.50 po haTo je mj. 13. Koliko po ha ?
Sjelo dobrobit životinja -ovceJel sjela dobrobit?
Nije čak ni broj PG problem nego iznos, samo 1,5 milijuna kuna za ovce?Jok pogledajte ovo sa agrokluba, broj gospodarstva kojima je odobreno, nekakva mizerija
View attachment 62153
DaOčekivani iznos ili?
Nije 🙈Da li je netko dobio danas zaštićene pasmine?
Vraga sam mogao provjeriti, završio u bolnici, jučer stigao tek kuči. Sad ja moram provjeravati gdje ona lunjala dok me nije bilo kuči😂😂Al nije mi ništa dala..daj provjeri sa ženom🤣
To ti ni oni sami neznaju, bitno da nešto napišuPrijavili ste se za Nacionalne potpore? Objavljene su odluke
Agencija za plaćanja u poljorivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) objavila je na AGRONET-u odluke za sljedeće Nacionalne potpore: 1. Program izvanrednih mjera za prilagodbu proizvođačima u sektorima mliječnog govedarstva, svinjogojstva i peradarstva iz 2022. godine Mjera 1. Potpora...www.agroklub.com
Dal ste preuzeli odluke?
Nista mi nije jasno ti novci su bili ili ce tek biti?
Ja sam sada gledao, 66 eur za krave, jučer uplačeno. Jedino nisu napisali dali je to za pola krave ili cijelu kravu🤔🧐Nam ništa još ni zaštićene niti poravnanje cijelo
30.6 ali koje godine!!!?Naravno pošto je prošao famozni 30.06. Tj. Zadnji rok za isplatu. Dobiti ćete kamate 🤣
Ne...