Još treba mladi poljoprivrednici i to je to za 11mjDvije uplate je bilo vecini.Da li ima jos koja uplata?
A napisali da ove godine nikad veći iznos za avans...Bio sam sad u agenciji nek mi pojasnu za ta plačanja.
Kazu mi u agenciji...nebi ti smijo reci nikad manji poticaj nece biti ko od ove godine. Zaboravite zeleno placanje
Osnovni poticaj 133€ i eko seme ko zadovoljava
A ljudi moji sada ozbiljno. Godinu dana se govori jasno i glasno o novom programskom razdoblju. Već godinu dana imaju prezentacije, predavanja. Sve izašlo u narodnim novinama.Bio sam sad u agenciji nek mi pojasnu za ta plačanja.
Kazu mi u agenciji...nebi ti smijo reci nikad manji poticaj nece biti ko od ove godine. Zaboravite zeleno placanje
Osnovni poticaj 133€ i eko seme ko zadovoljava
SorryMi nemamo to pa ne znam kad to ide...
I meni su maknuli 10.11.jednu crvenu od koje sam odustao 09.11. Ali sto mi to vridi kad predujam nisu platiliBome ja odustao zadnji dan od crvene parcele 14.11 i sada ušao u agronet ...nema ih više...maknuli su
Mi smo isto zvaliI meni su maknuli 10.11.jednu crvenu od koje sam odustao 09.11. Ali sto mi to vridi kad predujam nisu platili
Ma da bit ce svima do kraja miseca ,i onima koji su odustali od crvene i onima koji su ostavili crvenu s naznakom agenciji da je obradjivanaMi smo isto zvali
..nama su rekli do kraja mjeseca da će biti ...a sad ...vidjet ćemo
Nisam ni ja siguran. Da li je za pšenicu i jećam, ili oluju. Ali znam sigurno da su rekli da će isplatiti i za jedno i drugo. Nešto u 11. mjesecu nešto u 12. i u 1.mj na godinu.Elementarma se uplacuje za stetu od vjetra i nevremena u ljeti?