Ma brate ko ih jeb... jel tako?Meni je danas bila kontrola, znači ove godine traže svaku sitnicu, slikali su sve I jednu kravicu, sve I jedno tele, svakog konja hvatali i ovčice, traže svaki papir, svaki obrazac, traže samo da bi ostao bez isplate... sve živo slikaju...
Jesu, dva dana prije...@bukovac77 jel su se najavili?.
Meni je danas 15 dana od odustajanja jedne crveneZvao sam sad agenciju,rekao mi čovjek mi koji smo odustali od parcele mora proci 15 dana i onda idemo na odobrenje za isplatu,meni je jucer bilo 15 dana i reko je da iduci tjedan mogu ocekivati isplatu,e sad živi bili pa vidjeli
Je li to broj iz tvoje agencije za placanje ili opcenito za sve ?Zovite na broj 6002 744,ljubazan čovjek i sve objasni,kod njega se provjerava dal ste u kakvoj kontroli i monitoring
Zagreb glavna podružnicaJe li to broj iz tvoje agencije za placanje ili opcenito za sve ?
moje su pocrvenjele 06.11, taman pred isplatu🤭Znači da su ti već duze vrijeme crvene jer nas ovih dana nefarbaju
Na Arkodu ili na Monitoringu u Agronetu?Ništa od predujma,ima li nas još takvih?Na Arkodu su mi sve parcele crvene,ne razumijem u čemu je problem??? 🤔😡😠