- Tu od
- 25 Lip 2014
- Poruka
- 3,973
ZPP je predoslovno preveden s Engleskog na Hrvatski, vjerojatno uz pomoć kolege Googela, pa nije ni čudo da ima xy nedoumica, to su stvari koje će se ispravljati s vremenom, baš kao i monitoring i ostale stvari.
Jel imaš poljoprivrednu školu?Nisam bio ni na jednom predavanju a imam 26 god i opg vise od 5 god
Nije istina...
Novo programsko razdoblje nova mladost.
Do 40 si mladi. Rok od 5 godina kreće ponovno teći od ove godine.
Ako se odslušalo predavanje za mlade u prošlom programskom razdoblju ne treba se na predavanja, samo treba agenciji odnijeti
Značajna prirodna ograničenja, šta se mene tiče. Mjera 71.01.02Bilo je već pitanje, al valjda ne bu zamjerki,da li netko zna, osim osnovnog, preraspodjeljenog i za mlade,imamo još kaj za dobit?
Hvala!
Oprostite, ali meni nije jasno jedno. Čitam kako se svakodnevno postavljaju pitanja na koja bi odgovore trebao znati svaki onaj tko se bavi poljoprivredom. Svake godine ministarstvo objavi krajem veljače pravilnik o potporama prema kojemu se vrši prijava i isplate. U tome pravilniku su objavljene sve mjere detaljno opisane kao i obveze korisnika potpore i svi obrasci evidencija koje je potrebno popunjavati tijekom godine. Ako se to ne pročita i ne usvoji onda ispada da je to kao da idemo u crkvu na mešu, a ne znamo moliti Očenaš. Toliko od mene.

Zar mozemo opet biti mladi ako smo vec iskoristili 5 godina u proslom programskom razdoblju ? 36 godinaSokirana samNije istina...
Novo programsko razdoblje nova mladost.
Do 40 si mladi. Rok od 5 godina kreće ponovno teći od ove godine.
Ako se odslušalo predavanje za mlade u prošlom programskom razdoblju ne treba se na predavanja, samo treba agenciji odnijeti
Čekaj me kod pruge, dovozim svoju zemlju pa da se pomladim i ja 😂 😂 😂Kod nas i agencija i savjetodavna govore da se može
Imam polj. skolu, a nisam dobio poticaj za mlade ove godineJel imaš poljoprivrednu školu?
Moraš ili predavanje ili školu po pravilniku.
Jesi siguran da si dobio poticaj za mlade? Da nisu ne isplatili jer nisi zadovoljio uvjete.
Ako nemaš školu, telefon i zovi savjetodavnu da te prijave na neko predavanje za mlade.