drazenhonda
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Stu 2010
- Poruka
- 2,732
I ja ništa, a plačao sam im za kazan jedno deset godina. Umjesto da oni mene potiču da proizvodim alkohol, hehe.Evo ja..ništa
I ja ništa, a plačao sam im za kazan jedno deset godina. Umjesto da oni mene potiču da proizvodim alkohol, hehe.Evo ja..ništa
U kojoj državi Ti živiš? Koliko je cijena pšenice i kukuruza bila prošle godine,a koliko ove?Cijena odojaka otišla u nebo,,a ti kažeš 80500 je isto para ko i pred 15 godina??Ja sam prošle godine premašio taj limit,jer sam imao odličan prinos i cijena je bila skoro dupla,a ove godine prinos katastrofa i cijena također. Zbog prošle godine ubacili su me u RPO,a ove godine šute ko k..e..Da je poštena država sada bi trebali vratiti što su uzeli.Nisam ni u jednoj stranci al kad već spominješ AP,koju ti predlažeš? Možda DP..domoljube s braniteljskim penzijama,koji se uz penziju bave švercom svega i svačega..i nitko ih ne pita..da li su premašili limit od 80500 kuna.Kako je sve poskupilo 100%?? Pšenica, kukuruz,mlijeko i drugi proizvodi su kao prije 15 godina. Tako da dobiješ isto para kao i onda,pa nema razloga za povećanjem. A to što bi neki ovce i novce. Eeee, za to se učlaniti u stranku AP-a.
Ima koje koristi od te komore?Tko plaća HPK da im pošalje koji mail da se malo aktiviraju 😂?
Kolika je bila prosječna cijena pšenice i kukuruza i ostalih poljoprivrednih proizvoda zadnjih 5 godina izuzev prošlu? Jedna lasta ne čini proljeće. Cijena odojka je vrlo oscilirajuća. Bilo je i prijašnjih godina cijena odojaka 25kn/kg. Uzmi +15% inflacije, prelazak na euro i evo ti cijene koju imamo. Ne branim nikoga, samo ako već želite biti objektivni onda budite objektivni i prema sebi a ne samo gledati kako nama paše. Poljoprivreda je BIZNIS. I kao takav ima svoje prednosti i mane, te isto tako nosi rizike sa sobom. Kao što je cijena proizvoda i poticaj (koji možeš dobiti a i ne moraš), a na nama je da donosimo odluke koje ponekad budu ispravne a ponekad i ne.U kojoj državi Ti živiš? Koliko je cijena pšenice i kukuruza bila prošle godine,a koliko ove?Cijena odojaka otišla u nebo,,a ti kažeš 80500 je isto para ko i pred 15 godina??Ja sam prošle godine premašio taj limit,jer sam imao odličan prinos i cijena je bila skoro dupla,a ove godine prinos katastrofa i cijena također. Zbog prošle godine ubacili su me u RPO,a ove godine šute ko k..e..Da je poštena država sada bi trebali vratiti što su uzeli.Nisam ni u jednoj stranci al kad već spominješ AP,koju ti predlažeš? Možda DP..domoljube s braniteljskim penzijama,koji se uz penziju bave švercom svega i svačega..i nitko ih ne pita..da li su premašili limit od 80500 kuna.