dalmatinac0210
Novi član
- Tu od
- 29 Stu 2023
- Poruka
- 13
Nisam ni gleda
Hajduče kakva bi to bila uplata za voće, po kojoj osnovi?Ja ih pita kad misle platiti za voće, oni kažu do kraja godine. U pravu su samo nisu rekli do kraja koje godine
Koji su kur.. raspitivali natječaj u osmom mjesecu,a još ni centa nisu isplatili. Kažu do kraja mjeseca i tako stalno ko papigeHvala. Na to su izgleda zaboravili. Prije bude isplata za pšenicu, uljanu repicu, ječam, a zahtjevi se još uvijek zaprimaju. Ili se oni opijaju ili su na teškim drogama? To nisam još shvatil bez obzira kaj imam puno iskustva.
Mislim da nas kažnjavaju zbog prosvjeda. Ništa novo ni neobično.Što ćemo danas,,očekivanja ili?
Ja sam zvao nema nikakvih odobrenja idući tjedan bi TREBALO biti tako kažu. Najavili su opet umirovljenicima u petak dodatak eto kud naši novci.Pa dal je tko zvao ?
Pa normalno da čemo čekati 2024 novu godinu netko doma netko na trgovima a netko na skijanjuStvarno ćemo čekati 2024. 😡
"Vaši novci" i nekakvi prebogati stranci umirovljenici, "zaigrano" nema što...Ja sam zvao nema nikakvih odobrenja idući tjedan bi TREBALO biti tako kažu. Najavili su opet umirovljenicima u petak dodatak eto kud naši novci.