• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Hvala. Na to su izgleda zaboravili. Prije bude isplata za pšenicu, uljanu repicu, ječam, a zahtjevi se još uvijek zaprimaju. Ili se oni opijaju ili su na teškim drogama? To nisam još shvatil bez obzira kaj imam puno iskustva.

hajduk

Iskusan lik
Tu od
19 Velj 2018
Poruka
583
Hvala. Na to su izgleda zaboravili. Prije bude isplata za pšenicu, uljanu repicu, ječam, a zahtjevi se još uvijek zaprimaju. Ili se oni opijaju ili su na teškim drogama? To nisam još shvatil bez obzira kaj imam puno iskustva.
Koji su kur.. raspitivali natječaj u osmom mjesecu,a još ni centa nisu isplatili. Kažu do kraja mjeseca i tako stalno ko papige

jakov02

Aktivni član
Tu od
22 Lip 2016
Poruka
118
Ima li tko da mu je nakon ekspertne procjene sve ok, a sjelo samo osnovno plaćanje?
Čitam da je svima kojima je kasnije sjelo uglavnom isti dan bilo osnovno i preraspodijeljeno, a meni je bilo samo osnovno prošli tjedan, pa ne znam trebam li zvati da nije neki problem ili to kad uplate bit će? 🤔

Franec

Član
Tu od
22 Ožu 2023
Poruka
34
Ne javljaju se, ja sam cijelo jutro zvao. Oko 13h sam odustao!

Posljednje uređivanje od moderatora:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ja sam zvao nema nikakvih odobrenja idući tjedan bi TREBALO biti tako kažu. Najavili su opet umirovljenicima u petak dodatak eto kud naši novci.
"Vaši novci" i nekakvi prebogati stranci umirovljenici, "zaigrano" nema što...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh