• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
ja sjeme imam,poticaja nemam,novaca nemam bez poticaja za naftu i umjetno gnojivo,čini mi se da ovu godinu ništ nebum sijal

L

lav1968

Guest
ista stvar kao i kod mene....kad sam poslala upit agenciji odgovorili su mi da su nalozi spremni i čekaju zeleno svjetlo.
koji broj ti je dala gđa iz agencije?

01 6002756 ali kao što sam rekao nitko se ne javlja.

LEBINAC

Novi član
Tu od
26 Sij 2011
Poruka
17
a na službenim stranicama agencije same laži
kako je isplačeno 86% novca ako je u ožujku i travnju po tablici državne riznice zajedno sa premijama isplačeno tek milijun kuna :roll:
nisu seljaci više tako nepismeni da neznaju pronači laži u manje od 5 sekundi

M

Miško 007

Guest
A što ti tome možeš aj mi reci.
Možeš se lijepo pokriti i mučat.

DMboy

Aktivni član
Tu od
20 Tra 2012
Poruka
352
ista stvar kao i kod mene....kad sam poslala upit agenciji odgovorili su mi da su nalozi spremni i čekaju zeleno svjetlo.
koji broj ti je dala gđa iz agencije?

Mene danas zovu iz porezne da če mi blokirati račun,sigurno če biti uplata pa če im se lova vratiti natrag!?.To su sve lažovi i lopovi,pa kod nas su dobili samo neki i to oni koji valjda imaju neku vezu ili tako što,jer su isto dužni u poreznoj i pitaj Boga gdje sve ne,ali eto oni su dobili,a mi kojima je Država dužna više nego mi njoj još ni lipice..To stvarno nije ok. pa več mjesec dana čekamo tu lovu,koga Mi da blokiramo i kome da Mi naplatimo kamate..

D

duga

Guest
Mene danas zovu iz porezne da če mi blokirati račun,sigurno če biti uplata pa če im se lova vratiti natrag!?.To su sve lažovi i lopovi,pa kod nas su dobili samo neki i to oni koji valjda imaju neku vezu ili tako što,jer su isto dužni u poreznoj i pitaj Boga gdje sve ne,ali eto oni su dobili,a mi kojima je Država dužna više nego mi njoj još ni lipice..To stvarno nije ok. pa več mjesec dana čekamo tu lovu,koga Mi da blokiramo i kome da Mi naplatimo kamate..
ma vidi ti njih kako su "dobri" čak te i zovu da ti kažu.....ma ovo je čisti primjer obmane šireg pučanstva, svugdje po malo, nigdje do kraja, informacija niodkud, tu i tamo samo neka navlakuša.....
svima nama je jasno da živimo u banani, al čemu onda pompozna obećanja i navodna ispunjavanja istih....ako NEMA nema za nikog , to kao da ja svom najstarijem sinu dam čokoladu i kažem mu da šuti pred ovim mlađima.
STRAŠNO

gmiža

Član
Tu od
19 Kol 2007
Poruka
410
Evo dragi moji poljoprivrdnici kao što sam reko ja sam danas otišao u cijenjenu na agenciju za plačanja u poljoprivredi u ul. grada Vukovara 269d i vidio u ćemu je problčem kod isplate poticaja kod mene a možda i kod nekih drugih:

1) danas je svima trebala sjesti premija za mlijeko za 12 mjesec, ko ima sve uredno i kome će ju isplatiti//// ja nemam uredno, moj dug prema poreznoj upravi je na osnovu doprinosa i predujma poreza na dohodak 17000 kn i agencija je dobila taj podatak od porezne i mi smo na čekanju dok s poreznom ne dogovorimo kad ćemo to platiti i ista ta porezna ne pošalje agenciji da je pao dogovor. MINISTAR LINIĆ JE ZABRANIO ISPLATU SVIMA KOJI IMAJU TAKAV DUG I AGENCIJA IMA POPIS ISTIH, IAKO ISTI TAJ MINISTAR NEMA PRAVNE OSNOVE ZA TO, AGENCIJA SLUŠA NJEGOVU NAREDBU I NE ISPLAČUJE POTICAJ TIM CRNOLISTAŠIMA

2) isto tako tko je prodao goveda a nije ih odjavio u agenciji iz zahtjeva za poticaj a prelazi mu po jednom izraćunu da je to više od 20% grla neće dobit poticaj za stoku////// i tu sam ja i moj OPG

3) jedino mi je sve ok s poticajem za ratarske kulture al taj je na čekanju zbog crne list

4) isto tako dragi naši djelatnici imaju stišane telefone i jave se kolko sam vidio kad ime se da

Uglavno ova naša nova vlast u koju sam polagao velike nade, vidim da ima ideju kako dokrajčiti ovo što je ostalo od nas pojedinaca koji su se/ ili još žele bavit poljoprvredom.

Samo da napomenem taj moj dug od famoznih 17000 kn bi već idućih mjesec dana bi trebao bit na 0,00 kn kad kupim ovaj tjedan materijal za sjetvu i izvršim prijeboj s tim pdv i tih računa, uglavnom jako sam razočaran

A u razgovoru s djelatnicima, njih troje koliko je bilo u tom uredu u kojem sam diobio informacije, i pitao ih na temelju kojeg prevnog akta je ministar Linić zabranio isplatu poticaja i stavio nas na čekanje, dobio sam odgovor pa reko je u većernjem i drugim novinama. Da je ova RH pravna država i poljop. komora koja nas zastupa podignuta bi bila ustavna tužba i netko bi za tu glupost odgovarao, a isto tako to naše potraživanje nemože biti probijeno s našim dugom poreznoj upravi jel nema pravnog akta koji bi to regulirao-rečeno u agenciji

Tolko od mene

H

hrca

Guest
Meni danas sjelo 50% premija za ovce i 50% osnovno plačanje, a za livade i TUG nije.
Mislim da su ti novci sjeli na banku još u petak, ali ih je banka proknjižila tek danas popodne.
I da imam duga u poreznoj PDV po zadnjem obračunu cca 4000 kn, inače porezna ide u blokadu za preko 5 tisuća, ali dug če se izravnati sa novim obračunom PDV-a.

D

duga

Guest
Meni danas sjelo 50% premija za ovce i 50% osnovno plačanje, a za livade i TUG nije.
Mislim da su ti novci sjeli na banku još u petak, ali ih je banka proknjižila tek danas popodne.
I da imam duga u poreznoj PDV po zadnjem obračunu cca 4000 kn, inače porezna ide u blokadu za preko 5 tisuća, ali dug če se izravnati sa novim obračunom PDV-a.

ak ja šta više tu kužim :? da rezimiram ti imaš dug i tebi sjelo a njemu nije?!
ma stvarno sam sad :madmana:

M

Mića

Guest
Prodat ću još ovo mašina i kupiti djeci karte za Australiju i Kanadu u jednom pravcu. :madmana:

djukaa

Član
Tu od
21 Tra 2012
Poruka
37
meni je danas sjelo 50 % osnovnog poticaja :rolleyess::prayer::prayer:
nema još 50% poticaja za repu al sada se lakše diše!!!!!!!!!!!!!!!!:butthead:

djukaa

Član
Tu od
21 Tra 2012
Poruka
37
i dok djule sve poplaća internetom istopi se kao cuker na kiši hahahahahah:lol:

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
jos uvjek nista od poticaja....

dode i meni da sve prodam i odem u australiju traziti posao..

golman7

Član
Tu od
11 Ruj 2011
Poruka
605
ja dobio 3 rundu poticaja,,,a posto vam mlijeko placeno,,nekak sam malo dobio,,mislim da su skinuli:madmana::madmana:

Ivica Blagaj

Član
Tu od
13 Velj 2011
Poruka
470
Koliko za sad znam svi koji imaju dug u poreznoj upravi sad nece dobiti poticaj, problem je sto za sad nema pravne osnove za prijeboj duga u poreznoj s poticajem, pa ce si oni vjerojatno dati truda stvoriti pravnu osnovu za to do kraja 6. mj kad je rok za isplatu i onda bi nadam se tko ima razlike za isplatu trebao dobiti tu razliku odnosno poticaj. Za sad nista.

Ä‘ovani

Član
Tu od
13 Ožu 2012
Poruka
251
Koliko za sad znam svi koji imaju dug u poreznoj upravi sad nece dobiti poticaj, problem je sto za sad nema pravne osnove za prijeboj duga u poreznoj s poticajem, pa ce si oni vjerojatno dati truda stvoriti pravnu osnovu za to do kraja 6. mj kad je rok za isplatu i onda bi nadam se tko ima razlike za isplatu trebao dobiti tu razliku odnosno poticaj. Za sad nista.

Ja sam dobio 50% za zemlju i za tov junadi a imam duga za mirovinsko i zdravstveno ali sam bio u poreznoj i dogovorio do kada ću pokušati riješiti taj dug...:axe:

Ivica Blagaj

Član
Tu od
13 Velj 2011
Poruka
470
Ja sam dobio 50% za zemlju i za tov junadi a imam duga za mirovinsko i zdravstveno ali sam bio u poreznoj i dogovorio do kada ću pokušati riješiti taj dug...:axe:

A kad ti je bila uplata?
Koliko imas duga (mislim ako ti nije zgodno pisati netrebas)?

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh