čekaj malo ti kažeš da su ti rekli da odeš na poreznu i dogovoriš se sa njima, onaj drugi kaže da mu na poreznoj nisu rekli ništa i da nemaju pojma o tome., a onaj treči dobio poticaj a ima duga kako sam kaže ko u priči, pa zar nisu sve te uprave povezane ili se tu nema pojma tko pije a tko plača.DOK SE ONI DOGOVORE DOČI ČE NOVA GODINA A NE POTICAJ.
Nek kažu više ljudima napravite TO I TO, a ne vozaju ko majmune, treba to rješit ćim prije trebaju i drugi sijat ako do sad još nisu.
Piše da je oko 11000 dužnika koji su na čekanju, pa si ja sad mislim neka sad svako barem ima prosjek 10 ha u upisniku, pa ljudi koja je to površina zemlje koja neče biti kvalitetno zasijana ili obrađena, onda če opet reč kako smo nekonkurentni. Jasno da je tako kad te novce koje bi trebali dobit sad da se uloži da bi imali nešt za brat na ljeto ili jesen mi čemo dobit kad bude kasno, pa bacaj ti umjetno ili što god več dok prođe vrjeme za to nema pomoči dok jednom krene propadat!
Evo vam mog slučaja!
Naime, ja imam neki manji dug na poreznoj koji sam trebao platiti čim sjedne lova od poticaja!
Ali malo sutra-lova ne dolazi!
I tako sam ja kreuno u malo istraživanje gdje je zapelo.
Nakon tri dana telefoniranja i potrošenih živaca i cca 100 kuna telefona danas sam doznao da stvari stoje ovako:
Kako sam slao e-mail u
info@aprrr.hr dobio sam telefonski odgovor da mi je poticaj odobren ali da se javim u poreznu upravu.Javio sam se u poreznu u kojoj nisu znali što bi sa mnom.Nakon toga sam ponovno poslao e-mail na agenciju koja mi je uljudno telefonski odgovorila pitanjem:U ČEMU JE PROBLEM??? E pa draga gospođo problem je što nitko ne zna što treba učiniti.OPet sam se javio u poreznu, kako oni nisu znali što bi sa mnom zvao sam u središnji ured porezne uprave u Zagrebu.Kod njih sam dobio info da moram otići u svoj područni ured porezne uprave i da moram napraviti obročnu otplatu duga?!?!
A ja ni pet ni šest odoh u poreznu i tamo predam nekakav zahtjev za otplatu duga koji mi oni lijepo ovjere i s njim pičim u agenciju za plaćanje kojoj pripadam.Oni za takav slučaj kao moj nisu još ni čuli , tako da još ni sami ne znaju što sa mnom.
U nadi da se ta agonija završi ja opet šaljem e-mail info@aprrr jer nemam pojma kome i gdje sad poslati papir koji mi je porezna ovjerila i neznam koji korak dalje moram učiniti da se netko smiluje i isplati taj jadni i krvavi novac koji mi pripada.
Da stvar bude bolja, u blizini sebe imam poljoprivrednike koji su dužni kao Grčka a dobili su poticaj prije dosta vremena .
I sad više neznam ni sam što mi je činiti i na koja vrata da pokucam jer sam više lud od svega a novac ne dolazi.....
Eto u kratko sam vam htio dočarati svoju patnju na koju nas nitko nije pripremio niti nas je obavijestio, jer smatram da svaki od nas čeka tu j....u kunu da bi platio ono što mora a oni nam to nedaju već nas dave s nekakvim prekonoćnim zakonima i propisima .