• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,844
Vesela vijest trubadur je na poljoprivrednoj emisiji rekao 3 veljače, tako da... Ako bude prije bude, no kako zna ovaj datum vjerovatno će zadnja uplata biti tada...

Slinića se pita a ne trubadura.
 

starter

Član
Tu od
17 Ruj 2012
Poruka
193
ajd mi malo to pojasnite posto mi je ovo prva godina da cu imati poticaj,kako mogu pocet isplate kad jos nismo ni predali zahtijeve za 2014?
 

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,903
i država će, samo će prije toga izmust sve što joj dozvolimo... zatvorili su nam imunološki zavod, valjda nam više ni lijekove ne misle davati, dakle, nek crknemo. ja se nadam da će s tim poticajima biti neke stvari bar malo jasnije u dogledno vrijeme, valjda će eu uvest neku kontrolu, spominjalo se i uvođenje financijske discipline. prošle godine nisam ni tražio ništa, pošto opg nije na meni, ali možda ove godine i otvorim...
 

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
pozdrav svima .........šta je........svi imamo love,niko ništa o lažovininim obečanjima o početku isplate:(blush)::(blush):
bilo je riječi o manipulaciji brojkama i slovima pa sam pokušao doči do nekih konkretnih načina da pokušam izračunat što bi ja to trebao dobiti u prvom valu,uspio sam doči do osobe za koju držim da je dosta dobro upučena u tematiku i koja mi je objasnila kako da si to izračunam.....e sad moram reči da kad bi to bilo točno kak je meni matematika ispala pa ja bi bio više nego zadovoljan prošlom godinom:icon_pidu::icon_pidu:
e sad samo jel sam ja dobro skužio i hebeš matematiku i zakon,sliničeva je zadnja,tješim se jedino da eu promatrači paze na njih......:icon_pray:
 

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,119
Ja čisto sumnjam da će biti isplaćeno sljedeći tjedan...

Možda na kraju drugog tjedna,znači tek tamo 7.02...
 

dane

Član
Tu od
29 Lip 2008
Poruka
342
Ja bandi lopovskoj nevjerujem ništa, ako vele da će isplata biti u ponedjeljak nadaj se u petak ako vele da će biti u siječnju nadaj se u veljači bar je tako dosada bilo i nevjerujem da će se nešto od sad promjeniti.
 

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,844
Pa jel su dobili tu lovu od EU, ne bi me čudilo da ju potroše za nešto drugo, ovoj vlasti je poljoprivreda samo teret.
 

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Na imunološki zavod? Ma jok to su dobili od euro jackpota. Kemijaju kako sa jednim kruhom nahrane tisuće ljudi ;)
 
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh