Neznam sad napamet, kraj 4./početak 5.mj. 2023.Kad si sijao?
Znači rekao bi Ričard (Enio Meštrović) Ku....aMislim da je to sve od ove god sto se tice poticaja...
prva košnja obavlja se u prvoj polovici travnja (za jesensku sjetvu) ili u periodu od druge polovice travnja do srpnja (za proljetnu sjetvu), druga košnja se obavlja u listopaduPo pravilnikj se kosi 1.-15.7 prva košnja i druga košnja iza 1.10.čini mi se. Da smijem više puta to bi bilo super
Izvadak iz pravilnika:prva košnja obavlja se u prvoj polovici travnja (za jesensku sjetvu) ili u periodu od druge polovice travnja do srpnja (za proljetnu sjetvu), druga košnja se obavlja u listopadu
oprezno sa datumima u evidenciji
Puno puta sam pregledao pravilnik i iz savjetodavne su mi tumačili, pa mislim da sam ja u pravu.kosi se u travnju ako je traka posijana u jesen...piše ti u pravilniku... imaš dvije vrste smjese, jesenske i proljetne...
Dobio i ja, sve obavljeno na vrijeme, jedino mi je djetelinu sirak zeznu, ali je pokosneno i sve na vrijeme rjeseno, neznam da je to zbog togaDobio obavjest na mail da mi je na određenim parcelama vidljivo heterogeno ponašanje..na obje parcele je posijan kukuruz nešto kasnije...koje su sad to fore?