• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
584
Ja se nebi složil s tim.
Teško je vagnuti ko je velik, a ko mali poljoprivrednik, ali dalo bi se i to.
Kad bi mali dobil dio od kolača koji je uzel onaj kome je dana prilika vjerujem da bi onaj koji od toga živi i bavi se sa tim lakše podnesel tu nisku cijenu otkupa i borbu sa centrima.

Takav je moj osobni stav, a to ne mora značiti da sam u pravu.
A tak nekak nas je i vjera (svaka) učila.
Prije par godina napišem post u kojem govorim da se mali opgovac zanosi i oslanja na poticaje....i da bi nama malim opgovcima bilo bolje da poticaja u ovakvom obliku , nema....Tu se name digla forumaška kuka i motika, u kontekstu, što ja znam, pa ako meni ne treba poticaj nemoj ga niti koristiti, pa pusti druge da ubiru poticaje, i sl. komentare....Braćo forumaši, opgovci veći i manji, valjda vam je do sad došlo iz guzice u glavu, da je kotač stao, ne okreće se, da je poljoprivreda propala....Da najveću zaradu odnesu trgovci, traktora, strojeva, sjemena, gnojiva, szb, osiguravajuće kuće, Agencija, ministarstvo, hpk, majstori serviseri, tokari,bravari, geodeti,fiškali i suci, uvoznici, dealeri, šverceri , mlinari, pekari....

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,712
Učlaniti se u odgovarajuću partiju koja je na vlasti, biti podoban i poslušan. Uvaliti se u nekakvu državnu službu i to je to. Hebeš poljoprivredu i grbavu kičmu. Kome to još treba? To je poruka mladim snagama. Od rada se ne živi, to je odavna poznato. Takav smo mi narod i takva smo mi država.

turke

Član
Tu od
8 Pro 2014
Poruka
98
Administrativnom kontrolom zahtjeva utvrđeno je da korisnik ima 133 traženih grla, ali kod navedenih grla prijava premještanja nije u propisanom roku unutar 7 dana i zato ne ostvaruje pravo na potporu.
Evo meni odgovora nakon sto sam pisao ravnatelju agencije.
Zato uvijek kod prijave premještaja goveda dok se nosi veterinaru za odjavu goveda obavezno datum i stambilj od veterinara . Nikada nije problema . U takvoj situaciji žalba je uvijek prošla bez brige . Veliki je problem dok se ne stavi datum i pečat .

Željo

Član
Tu od
1 Ruj 2023
Poruka
33
Ovdje je bila stvar da stoka nije niti bila premjestana. Jedino sto smo radili je to da je bila promjena vlasnika, sa oca na sina. I sad su mi veterinari dali napismeno da nije bilo premjestanja nego samo promjena vlasnika i da smo sve regularno prijavili i da nismo nikakvu gresku napravili.

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
116
Zna tko kada će odluke? Imaju oni po kojem propisu rok do kada bi trebale odluke doći?

Da znam rezervirati vrijeme za pisanje žalbi :ROFLMAO:

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,761
Nema odluke, nema ni cijele isplate jos. Za bušu jos nisam dobio. Cekam, ali ocito cu morati zvati u zg...

Antonio1996

Aktivni član
Tu od
19 Pro 2020
Poruka
100
Kad se sve zbroji bilo ratarstvo ili povrtlarstvo šta god posiješ ili posadiš zarada je na nuli, Ove godine na pšenici i zobi sam jedva šta izvukao pa ispada da radimo samo za poticaj, više se isplati nekome dati zemlju u zakup besplatno i živjeti od poticaja doslovno i još se uhljebiti u državnom poduzeću a takvih mislim da ima puno u našoj državi.

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
584
A odi u ekološku, to su krasni poticaji, pa se bavi stočarstvom tu su poticaji još veći, pa posadi šumu i tu su poticaji.....pa ubodi novi traktor, novi kombajn i tak.....
Draga naša državo , daj poticaje svima , tako da nitko više nemora ništa radit nego ćemo živit od poticaja....pa neka netko drugi radi... :hahah:

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
584
danas je taj dan
Bok, pa nije valjda da bude još poticaja...
Kada ideš u košnju pred berbu.
Ja još tri dana režem donje izboje, pa bi 22.-23. pokosio i pofrezao pred berbu ljeske.

Jay_d

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2022
Poruka
128
Nece bit nista. Cekam odluku o isplati tako da vidim zasto su mi umanjili da podnesem zalbu.

Najnoviji postovi

Na vrh