• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,245
Nije problem tko je šta potpisao,nego je problem što se mi moramo rokova držati ko pijan plota,dok to isto za njih ne vrijedi.
Razlog zbog kojega oni kasne me ne zanimaju,ali to kašnjenje direktno ili indirektno ima utjecaj na poslovanje OPGa,a puni su mediji vijesti da se trgaju od posla i isplaćuju milijune i brinu za poljoprivrednike.
E tu je problem.
U par dana poskupilo gorivo,gnojivo,a sve se to moglo izbjeći isplatom potpora na vrijeme.
A kad si sad razmislim možda je to i namjera..

TaraOpgTara

Član
Tu od
12 Lip 2025
Poruka
52
Kakva njihova dobra volja,pa to je naš novac na koji imamo pravo..Svašta..I mi od toga živimo,ja osobno imam malo dijete i živimo isključivo od toga jer nemogu raditi jer sam potpuno sama s djetetom,i to mi je jedini izvor prihoda..Ali eto,bitno da su oni obećali do Uskrsa,a sad se već priča o 30.6. Nije u redu,naravno da su ljudi ljuti..Mi moramo sve u rokovima platiti. Na ovakav način sve najbolje prodati i ne raditi zemlju jer mi se moramo držati svih pravila a oni ne..Prave nas budalama..Prije koju godinu točno se znalo kad sjeda poticaj..11mj,2mj i 6mj..Nije bilo možda hoće,možda neće.

luka

Dobro znana faca
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
431
Ljudi ali opet ne kuzite vrijeme za poticaj je do 30.6 a to da oni obecaju ili vele da bude nesto prije, Boze moj politicari su, LAZU to im je posao

A gledaj Tara i nama ostalima je to jedini prihod, i mi ostali imamo i karcinome i ukucane koji nisu dobro i sami se borimo sa svime. Budi sigurna u nesto, uvijek je nekako i bude dobro 🙂 budu i losa vremena prosla 🙂 jednom mora doci sunce😇

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
350
Bit će tako još koji mjesec,,,,do Uskrsa se nećemo nakupit eura od mjera živi bili pa vidili

Najnoviji postovi

Na vrh