Piše mi na ovoj uplati: "HRVATSKI HLADNOKRVNJAK 2023 - Očuvanje ugroženih izvornih pasmina domaćih životinja - Okoliš i klima SP" sta im sada ta okolis i klima znaci, gledam po zahtjevu nije mi X stavljeno, pod to bi spadalo 10.1.9 , a meni je zahtjev na 70.03.390 eura po konju, hh. A dali ti je prošli tjedan bila kakva uplata gdje piše u opisu klima i klimatske promjene, tako nešto?
Pa 10.1.9 su stare mjere, idu onima kojima nije završilo obavezno razdoblje. 70.03 su po novom Strateškom planu. SP je isplata po Strateškom planu.Piše mi na ovoj uplati: "HRVATSKI HLADNOKRVNJAK 2023 - Očuvanje ugroženih izvornih pasmina domaćih životinja - Okoliš i klima SP" sta im sada ta okolis i klima znaci, gledam po zahtjevu nije mi X stavljeno, pod to bi spadalo 10.1.9 , a meni je zahtjev na 70.03.
Znam da mi je od 2022 bilo na 10.1.9 pa su 2023 to nesto mjenjali. Skroz zbunjujuće. Čekam do kraja iduceg tjedna
Koliko ih imate po starom, a koliko po novoj mjeri to vi trebate znati ili nek Vam pogledaju u područnom uredu APPRR-a. SP je po novom
Znači ta uplata prošli tjedan "poljoprivreda, okoliš i klimatske promjene" bila je za izvorne i zaštićene pasmine?390 eura po konju, hh. A moraš vidjeti na zahtjevu za poticaj, dali možda imaš upisane konje po starom razdoblju. Pišu ti brojevi konja i broj mjere. I sad ovisno o razdoblju, piše X ili DA za svakog pojedinačno. A dali ti je prošli tjedan bila kakva uplata gdje piše u opisu klima i klimatske promjene, tako nešto?