Nešto oni muvaju sa klopkamaIaks po starom, organsko gnojivo i klopke, gnojivo dobio klopke još ništa
Nešto oni muvaju sa klopkamaIaks po starom, organsko gnojivo i klopke, gnojivo dobio klopke još ništa
100e po ha ..brdsko planinskaKoliko po h ste dobili za TVPV?
Meni 150 znaci bice jos uplata100e po ha ..brdsko planinska
I slikano i geotagirano. Dosta love nedostaje. Ovo nikako nije dobro.="newguy, post: 1547451, member: 46207"]
😡😡
Samo TVPVDa li vam za uplatu za TVPV baš je i takav opis uplate ili je nešto drugo navedeno?
A nadamo se .Inače ne znam šta reći na ovo sve.TUGAMeni 150 znaci bice jos uplata
Ja to više ne razmem, pa ne razmem. Ljudi, da li ste slušali voditelja agencije u Plodovima zemlje? Rekel je da su iznenađeni, a valjda i uvrijeđeni, što je bilo tako puno prijava poticaja, a neke omotnice su ostale prazne pa će se morati kombinirati i prebacivati novce iz drugih omotnica tako da svatko nešto dobije, ali manje nego što je planirano. To je javno izjavio u emisiji. Rekao je istinu i pravo stanje. To što mi to nismo shvatili i nadali se nečemu čega nema to je naš problem. Njima se ništa nije desilo osim malo više posla zbog prebacivanja novaca. Zbog čega je manje novaca za to nema suvislog obrazloženja, a valjda ga ni ne treba biti jer ovce to nisu zavrijedile, a najvjerojatnije ne bi ni razumjele. To je pravo stanje stvari.Izgleda da smo baš svi zakinuti .. Užas !