@Ivan KC ali daj shvati, pa nije forum javni WC, niti meni, niti tebi.
Morti je cilj sakoga dobroga foruma "iti dva milimetra vu rikverc, a onda pet milimetri napri".
Ja si još mislim, da je cilj dobroga foruma "nafčiti" drugoga, da si saki od nas svojega kruheka mora na pošteni način zaslužiti, rečenica je kaj da je z serije Gruntovčani...
Dam Vam podršku svima, koji mukotrpno delate, ali nebreš mi reči da hraniš stoku / kravice, pa nemaš za kaj vu siječnju kupiti sijeno. Halo, kupiti sijeno da hraniš stoku "za poticaje", e pa hebem te blentava državo. Ak' nemaš kosilicu zemi si v ruke običnu kosu, ak' nemaš svoje sinokuše / sjenokoše, odi na prugu i čisti škarpu, hodi na poljske pute / puteve, ionak su zaraščeni i nakosi trave, posuši, napravi suho sijeno, ako nemaš kak, donesi ga doma - ali naj se sramotiti i cviliti. Primi se posla i Bog ti bude poslal paket penezi. Tak ja na to gledam.
Naj si misliti da sam niškorisni zgubidan i lezilebović, ne bu išlo. Rado ti se dam v ruke, pa me iskoristi maksimalno, makar sam ovih meseci na jeni nogi, još sam živ i migam, tu sam.
@Travica da moj je odgovor na tvoj bezobrazluk, nemoj očekivati da ti svatko bude okrenuo i drugi obraz, imaš priliku i radi nepristojnosti si sad sam daj jednu za uho. Nije ti forum javni WC, malo se upristoji.