• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

#Pajdaš

Član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
64
kod nas kako čujem ovih dana i sto su dobili objasnjenja od ljudi iz agencije je da ih je najvise fasovalo zbog gaec4 i konverzacijske

#Pajdaš

Član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
64
dosta manje....a cujem da ima i onih sto nisu nista jos dobili
a za 2024 koliko sam shvatio za konzervacijsku ce biti jos vise problema posto mnogima nije bio vidljiv pokrovni usjev uslijed suše....

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
690
Meni u odlukama za 2023 piše da nemam pravo na isplatu Zaštitu kosca, a na račun mi je isplaćena ta potpora.
Zvao svoju Agenciju i oni su provjerili sa Zagrebom.
Najvjerojatnije je problem bug-a, koji će morati riješiti jer ima dosta pogrešaka.

baba

Aktivni član
Tu od
5 Pro 2008
Poruka
279
Dosao izvjestaj kontrole na terenu :rolleyes:

Kontrola u 4 oka zakljucila da je krivo prijavljena kultura i biti ce sankcija....po slikama kontrolora, Zagreb je zakljucio da je bila posijana soja a ne zito kako je navedeno u zahtjevu....

Slika kontrolora:

slika strnista

Kako se boriti protiv takvih "dokaza"?

Posljednje uređivanje:

baba

Aktivni član
Tu od
5 Pro 2008
Poruka
279
Pa ovo je njihova slika u agronetu! Pa nemogu ja njima sa nikakvim dokazima dokazati kada to rade namjerno....jedino sud a to je 5 godina minimalno....

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,319
Pa jel to žito?

Ako se radi o iole ozbiljnim novcima. Nađeš sudskog vještaka koji će potpisati da je na slici žito

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,147
Šta je ona inicijativa za povećanje praga za ulazak u RPO zamrla?

Sve pragove su povećali osim praga za ulazak u RPO....
Ali se zato povećao iznos poreza. Pa neka se je. Narod je najsretniji kad ga hebu. Nitko više ni ne spominje članarinu za HPK. Svi sretni, pogotovo začesani precednik. To mu je najveći i jedini uspjeh za njegovog mandata. Uspio je naplatiti članarinu od ovaca.
Pitam se gdje je i onaj Brlošić koji je pregovarao sa našim zlatom o kapitalnim ulaganjima i ona mu je sve obećala. Ovaj narod je dušu dao za mužnju i striženje. Dobro je rekao onaj Sigurdsson da je narod lud. Jedino što ga može pokrenuti to je nogomet ili rukomet. Tu smo složni. Sve ostalo je za onu prostu riječ. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:Živili vi meni i nekaj si popijte. Ili halkohol ili Normabele, bude vam lakše durati. Ako kaj zaškripi bumo zvali Pokrovca ili studente iz susjedne države da nam riješe probleme jer smo mi svi skupa za onu prostu riječ.

Posljednje uređivanje:

baba

Aktivni član
Tu od
5 Pro 2008
Poruka
279
Sreca pa je slama ostala na njivi....a ima nesto i fotografija i racun za sjeme, ali opet mislim da bez suda nece biti nista....

Za mene je ovo pravo iznenadenje koliko su u stanju dalako ici....

Moslavka

Novi član
Tu od
26 Stu 2024
Poruka
10
Dosao izvjestaj kontrole na terenu :rolleyes:

Kontrola u 4 oka zakljucila da je krivo prijavljena kultura i biti ce sankcija....po slikama kontrolora, Zagreb je zakljucio da je bila posijana soja a ne zito kako je navedeno u zahtjevu....

Slika kontrolora:

slika strnista

Kako se boriti protiv takvih "dokaza"?
Kad ste imali kontrolu?

Najnoviji postovi

Na vrh