Ali se zato povećao iznos poreza. Pa neka se je. Narod je najsretniji kad ga hebu. Nitko više ni ne spominje članarinu za HPK. Svi sretni, pogotovo začesani precednik. To mu je najveći i jedini uspjeh za njegovog mandata. Uspio je naplatiti članarinu od ovaca.Šta je ona inicijativa za povećanje praga za ulazak u RPO zamrla?
Sve pragove su povećali osim praga za ulazak u RPO....
Kad ste imali kontrolu?Dosao izvjestaj kontrole na terenu
Kontrola u 4 oka zakljucila da je krivo prijavljena kultura i biti ce sankcija....po slikama kontrolora, Zagreb je zakljucio da je bila posijana soja a ne zito kako je navedeno u zahtjevu....
Slika kontrolora:
slika strnista
Kako se boriti protiv takvih "dokaza"?
Pravilnik za 2025 nema veze sa 2024nema pravilnika za 2025., vjerojatno čeka ministra...
Evo da pokušam ponovo.Na koliko puta su isplaćivali ovaj kao avans za 2024g......ja sam dobio po jednu isplatu za osnovno cca 75e/ha.....dodatno za 30 ha sam dobio 2050e i za raznolikost nekakvih 13e/ha. Da li je to sve od avansa ili se dobivalo i više?
Prijatelju moj izgleda je svakome drugačije uplaćeno a neki nisu ni dobili još ništa,šta reći,nitko ništa nezna jošEvo da pokušam ponovo.
Šta reći?Prijatelju moj izgleda je svakome drugačije uplaćeno a neki nisu ni dobili još ništa,šta reći,nitko ništa nezna još
Katastrofa