• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
458
Jel je tko uopće dobio odluku za eko sheme ,za 2023g., naravno?
A 2025 je....😵‍💫

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
264
Isuse dragi s čim se mi zamaramo sa odlukama sama činjenica da je to ODLUKA promjenit ništa nakon nje se neće,,,,već di su euri za PVP,,,Poravnanja itd šta mi kao trebalo ići sad niko ništa il trebamo mi čekati dok se novi ravnatelj novi ministar ne posloze,,,,Al njima će plaća uredno bit isplaćena 8 u mjesecu!!!!!!Baš smo.....

bilogora

Aktivni član
Tu od
10 Ožu 2015
Poruka
271
Jel je tko uopće dobio odluku za eko sheme ,za 2023g., naravno?
A 2025 je....😵‍💫
Ja dobio za dobrobit i stajski zanimljive odluke 60 posto veće odluke nego šta je uplaceno e sad ako se žalim na odluke nema smisla a fali novaca , zanimljiva situacija

zagi0

Član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
9
Jedan poznati mislilac Jajan, iliti Jaran je prije ohoho godina, u jednoj nadasve edukativnoj emisiji (noćna mora) rekao jednu, ajmo to nazvat sad vec cinjenicu: bit ce nam bolje, cvrsto sumnjam! Tak nekak i je..... Smijesno s jedne strane, s druge zalosno!

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,155
Stvarno ne znam kaj se toliko bunite. Pa u kojoj se to još zemlji za 2 eura može iskuhati 50 pereca? To vas ja pitam. Moramo biti skromni i ponizni i onda nebu problema. Perece vu džep i na posel.

bilogora

Aktivni član
Tu od
10 Ožu 2015
Poruka
271
Stvarno ne znam kaj se toliko bunite. Pa u kojoj se to još zemlji za 2 eura može iskuhati 50 pereca? To vas ja pitam. Moramo biti skromni i ponizni i onda nebu problema. Perece vu džep i na posel.
Istina al od pereca se ne zivi

Najnoviji postovi

Na vrh