• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
459
Jel je tko uopće dobio odluku za eko sheme ,za 2023g., naravno?
A 2025 je....😵‍💫

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
265
Isuse dragi s čim se mi zamaramo sa odlukama sama činjenica da je to ODLUKA promjenit ništa nakon nje se neće,,,,već di su euri za PVP,,,Poravnanja itd šta mi kao trebalo ići sad niko ništa il trebamo mi čekati dok se novi ravnatelj novi ministar ne posloze,,,,Al njima će plaća uredno bit isplaćena 8 u mjesecu!!!!!!Baš smo.....

zagi0

Član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
9
Jedan poznati mislilac Jajan, iliti Jaran je prije ohoho godina, u jednoj nadasve edukativnoj emisiji (noćna mora) rekao jednu, ajmo to nazvat sad vec cinjenicu: bit ce nam bolje, cvrsto sumnjam! Tak nekak i je..... Smijesno s jedne strane, s druge zalosno!

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,165
Stvarno ne znam kaj se toliko bunite. Pa u kojoj se to još zemlji za 2 eura može iskuhati 50 pereca? To vas ja pitam. Moramo biti skromni i ponizni i onda nebu problema. Perece vu džep i na posel.

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
459
I jope- imamo ministra! Do nekog drugog kukuruzišta ili bu ovaj put možda soja? Šuma? Djetelina?
🤷

Željo

Član
Tu od
1 Ruj 2023
Poruka
50
Nema ni osnovnog niti za mlade,a kamoli iaks. Meni vec treci dan kontrola,sve i jednu parcelu obilazimo,a na upit kad ce isplatiti kazu dodatna administrativna kontrola u tijeku pa nakon toga odobrenje i isplata. Taman mozda spojim i za 2025 poticaj.

Slavonac1

Aktivni član
Tu od
6 Stu 2016
Poruka
312
Jel tko uspio dobiti agenciju u vezi odluka za 2023 ja dobio 3 broja ali niko se ne javlja,poslao 2 upita na mail ništa?

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
265
Ne jeb....nas više ni 2 posto Al ozbiljno toliko su svi bahati da se više neće ni jave!!!!!Mi smo zvali od 12 mjeseca 30 puta nitko se javio jeb...nije 2 miseca!!!!!

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,165
Gdje ste navalili. Pričekajte malo da novi ministar prvo pogodi zgradu u koju mora doći na posao. Onda treba barem prvih 100 dana da dozna što ga je snašlo. Prije toga mora kupiti gumene čizme i pronaći nekoga da mu pojasni kako se obuvaju, za što služe i mora se naučiti hodati u njima. Polako, sve ima svoj red. Onda slijedi obilazak štala i njiva da se upozna sa problematikom. Polako.

Tu od
17 Lis 2024
Poruka
48
Nemora se on smještati da bi se isplatila potpora,agencija ima novce koje pušta a ne pušta pa makar mjenjali ministre svaki tjedan!

Najnoviji postovi

Na vrh