• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Tu od
17 Lis 2024
Poruka
53
Svi koji imaju u agronetu označeno obavijest sms ili email a nisu obaviješteni sukladno Pravilniku da su dostavljene odluke,rok ne teče.
Provjerite upitom!

Tu od
17 Lis 2024
Poruka
53
Ukoliko danas i sutra ne isplate sve što su trebali u avansu a u Agronet nije dostavljen,učitan privremeni izračun za 2024 godinu,sve navedeno u ponedjeljak šaljem komisiji,za sad nešto više od 20-ak ljudi koji imaju isti problem.

Posljednje uređivanje:

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
460
@uredbaEU 2021 pa nema izračuna za 2024...
Za 2023 kaj su objavili su objavili...
Nemam više nikakvi pametni komentar ...

Prilozi

• IMG_20250213_095903625_HDR.jpg
    IMG_20250213_095903625_HDR.jpg
    15.9 KB · Pregleda: 12
Posljednje uređivanje:

bukovac77

Aktivni član
Tu od
2 Srp 2018
Poruka
176
Nema ni osnovnog niti za mlade,a kamoli iaks. Meni vec treci dan kontrola,sve i jednu parcelu obilazimo,a na upit kad ce isplatiti kazu dodatna administrativna kontrola u tijeku pa nakon toga odobrenje i isplata. Taman mozda spojim i za 2025 poticaj.
E tako je meni zadnje 2 god, ja sam svoj avans dobio u 3, i 4 mj.

Željo

Član
Tu od
1 Ruj 2023
Poruka
54
E tako je meni zadnje 2 god, ja sam svoj avans dobio u 3, i 4 mj.
Pa meni su evo 4 dana u kontroli. Od svih parcela pa do stoke,sve redom. I onda mi rekli da nakon obavljene kontrole ocekujem isplatu. Kao krenuli su od 9og mj prosle godine u kontrole pa kako tko dodje na red. Pa sta da sam dosao tek pred ljeto na red,znaci nema novaca do tad? Znaci sprdnja ziva, da imam 500 hektara vec bi dobio sve i cent ja mislim

Loory

Aktivni član
Tu od
20 Srp 2023
Poruka
101
Pa meni su evo 4 dana u kontroli. Od svih parcela pa do stoke,sve redom. I onda mi rekli da nakon obavljene kontrole ocekujem isplatu. Kao krenuli su od 9og mj prosle godine u kontrole pa kako tko dodje na red. Pa sta da sam dosao tek pred ljeto na red,znaci nema novaca do tad? Znaci sprdnja ziva, da imam 500 hektara vec bi dobio sve i cent ja mislim
Pa sta rade 4 dana ,onda imas puno zemlje i stoke?

Željo

Član
Tu od
1 Ruj 2023
Poruka
54
Pa sta rade 4 dana ,onda imas puno zemlje i stoke?
44 hektra i 150 ovaca. Samo sto su razbacane parcele kod nas u Lici pa treba vremena to obici. Sad kako je lose vrijeme morali smo pjeske dosta ici

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,772
Ja dobio iz prve ali za sva pitanja mora se slat mail preko tel se nemogu davat informacije tak da ja čekam odgovor već 5 dana
Imaju 2 mail adrese: info@apprrr.hr i pisarnica@apprrr.hr.
Na koju si slal? Pisarnica bi trebala biti za službene dopise i trebal bi dobiti potvrdu prijema dopisa (barem je tak kod drugih državnih tijela), a info, kak i sam naziv govori.

Najnoviji postovi

Na vrh