I ja ću izgleda tako?E sad hoće li biti koristi od te žalbe ....
Ima dosta ljudi.Ima li jos netko da nije dobio nista otkako su poceli isplacivati u 10om mjesecu?
Znam da nema,ponovno se pozivam na Zakon,Uredbu EU,navedeno je moralo biti učitano do 31.12.2024.@uredbaEU 2021 pa nema izračuna za 2024...
Nemam više nikakvi pametni komentar ...
E tako je meni zadnje 2 god, ja sam svoj avans dobio u 3, i 4 mj.Nema ni osnovnog niti za mlade,a kamoli iaks. Meni vec treci dan kontrola,sve i jednu parcelu obilazimo,a na upit kad ce isplatiti kazu dodatna administrativna kontrola u tijeku pa nakon toga odobrenje i isplata. Taman mozda spojim i za 2025 poticaj.
Pa meni su evo 4 dana u kontroli. Od svih parcela pa do stoke,sve redom. I onda mi rekli da nakon obavljene kontrole ocekujem isplatu. Kao krenuli su od 9og mj prosle godine u kontrole pa kako tko dodje na red. Pa sta da sam dosao tek pred ljeto na red,znaci nema novaca do tad? Znaci sprdnja ziva, da imam 500 hektara vec bi dobio sve i cent ja mislimE tako je meni zadnje 2 god, ja sam svoj avans dobio u 3, i 4 mj.
Pa sta rade 4 dana ,onda imas puno zemlje i stoke?Pa meni su evo 4 dana u kontroli. Od svih parcela pa do stoke,sve redom. I onda mi rekli da nakon obavljene kontrole ocekujem isplatu. Kao krenuli su od 9og mj prosle godine u kontrole pa kako tko dodje na red. Pa sta da sam dosao tek pred ljeto na red,znaci nema novaca do tad? Znaci sprdnja ziva, da imam 500 hektara vec bi dobio sve i cent ja mislim
44 hektra i 150 ovaca. Samo sto su razbacane parcele kod nas u Lici pa treba vremena to obici. Sad kako je lose vrijeme morali smo pjeske dosta iciPa sta rade 4 dana ,onda imas puno zemlje i stoke?
Dobio neki sitni dio osnovnog prije nove godine. Za mlade i ostalo nistaI nisi nista avansa dobio,poslje kontrole ide to brzo ako je u redu
Imaju 2 mail adrese: info@apprrr.hr i pisarnica@apprrr.hr.Ja dobio iz prve ali za sva pitanja mora se slat mail preko tel se nemogu davat informacije tak da ja čekam odgovor već 5 dana
ImaIma li jos netko da nije dobio nista otkako su poceli isplacivati u 10om mjesecu?
Nažalost ima ..Ima li jos netko da nije dobio nista otkako su poceli isplacivati u 10om mjesecu?
Ma nikoga briga nijeKad krece poticaj jel ima kakva informacija , pola veljače je tu