• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,564
Crven, crven, najcrveniji 😂😂

Vjerojatno ista situacija kao i prije godinu dana, s vremenom će pozelenjeti kako budu obrađivali podatke.

P.S. Mislim da je kolega mislio da u njegovoj okolici 15ak OPGa ima sve u crvenom, ne nužno samo 15 OPGa u RH.

Tu od
17 Lis 2024
Poruka
57
Crven, crven, najcrveniji 😂😂

Vjerojatno ista situacija kao i prije godinu dana, s vremenom će pozelenjeti kako budu obrađivali podatke.

P.S. Mislim da je kolega mislio da u njegovoj okolici 15ak OPGa ima sve u crvenom, ne nužno samo 15 OPGa u RH.
Tako je,u mojoj okolici.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,974
ma svi smo očito u crvenom...meni neke u žutom i plavom ali većina sve u crvenom...očito će sad polako počet obrađivat podatke...

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
140
počela nova sezona lova na vještice 2025 - lokalno poznata kao monitoring, pa prema tome i boje na semaforu za _sada_ manje bitne...

Najnoviji postovi

Na vrh