• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
884
Kod mene isto sve u crvenom....kako sam ja upao u 15ak odabranih?;)

Posljednje uređivanje od moderatora:
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,566
Crven, crven, najcrveniji 😂😂

Vjerojatno ista situacija kao i prije godinu dana, s vremenom će pozelenjeti kako budu obrađivali podatke.

P.S. Mislim da je kolega mislio da u njegovoj okolici 15ak OPGa ima sve u crvenom, ne nužno samo 15 OPGa u RH.

Tu od
17 Lis 2024
Poruka
59
Crven, crven, najcrveniji 😂😂

Vjerojatno ista situacija kao i prije godinu dana, s vremenom će pozelenjeti kako budu obrađivali podatke.

P.S. Mislim da je kolega mislio da u njegovoj okolici 15ak OPGa ima sve u crvenom, ne nužno samo 15 OPGa u RH.
Tako je,u mojoj okolici.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,976
ma svi smo očito u crvenom...meni neke u žutom i plavom ali većina sve u crvenom...očito će sad polako počet obrađivat podatke...

gost1975

Član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
56
Ma nema straha, trava se počela zeleniti.
Stalno sam sebi ponavljam jedno pitanje. Da li je moguće da na ovome forumu nema nikoga npr. tko je djelatnik Agencije za plaćanje, ministarstva poljoprivrede? Da li je moguće da na ovome forumu npr. nema nikoga tko je u odborima u HPK? Da li je to moguće? Moguće je, ali je malo vjerojatno. Ako takvih ima zbog čega oni šute? Čuvaju svoje pozicije ili im je teško napisati koju riječ? Zato nemam vjere u bilo kakav pomak na bolje. Naprotiv. Zato spominjem travu zelenu kao rješenje problema.
Za očekivati je da će se vrlo brzo za takvo situaciju okrivljavati novu američku politiku koja gazi sve pred sobom pa smo eto i mi nastradali.
Nema, ujutro provuces karticu da si u sustavu i slusas nacelnika. Za hpk neznam. Jedino putem propisa i zakona je omogucen pristup sustavu i pozeljno je imati advokata pored knjigovodje, a bonus je tko moze svaki mjesec nositi svoje knjige u poreznu. Isprobano i radi.

ferrari

Novi član
Tu od
13 Srp 2024
Poruka
14
Standardno, ovo je SEMAFOR za 2025 samo laganini.
Kako ide proljeće i sve se polako zeleni tako ce i to.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,268
Kada napravite novi zahtjev za poticaj onda će se semafor uskladiti sa onim što ste prijavili Do tada nema poveznice pa je tako kako je. Uglavnom crveno. Budimo strpljivi, skromni i pokorni. To se od nas očekuje.

Tu od
17 Lis 2024
Poruka
59
Imamo i mi očekivanja od institucija koje ne rade zakonito svoj posao,kad oni ispune naša očekivanja i to debelo zaostala tek tada mogu očekivati da će poljoprivrednici ispuniti traženo!
Do tad,prijava na prijavu,vremena ima jer novac ne puštaju pa onda besposlen pop jariće krsti a u ovom slučaju besposlen poljoprivrednik prati djelatnike onako usputno,nadje se info za prijavu a na kraju završi još jednim krakom kriminala!

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,268
bez brige, ne obaziru se oni puno na nas i na naše žalopoljke. Oni su sami sebi dovoljni. Još uvijek slave velike promjene i rezultate koje je ostvario Dabar. Barem tako vele oni iz DP-a, a njima je za vjerovati. Oni su svjetlo i sol ovog naroda, Da nema njih ne bi bilo ni pereca ni krafni. :ppozdrav:

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
471
Također,zagrebačka županija, sve je CRVENO!
Nek sezona lova počne ! Mi smo " lovina" ,naravno...

Najnoviji postovi

Na vrh