uredbaEU 2021
Član
- Tu od
- 17 Lis 2024
- Poruka
- 59
Provjerite monitoring!
15 ak OPG ima sve stavljeno u crveno od danas.
15 ak OPG ima sve stavljeno u crveno od danas.
Tako je,u mojoj okolici.Crven, crven, najcrveniji 😂😂
Vjerojatno ista situacija kao i prije godinu dana, s vremenom će pozelenjeti kako budu obrađivali podatke.
P.S. Mislim da je kolega mislio da u njegovoj okolici 15ak OPGa ima sve u crvenom, ne nužno samo 15 OPGa u RH.
Nema, ujutro provuces karticu da si u sustavu i slusas nacelnika. Za hpk neznam. Jedino putem propisa i zakona je omogucen pristup sustavu i pozeljno je imati advokata pored knjigovodje, a bonus je tko moze svaki mjesec nositi svoje knjige u poreznu. Isprobano i radi.Ma nema straha, trava se počela zeleniti.
Stalno sam sebi ponavljam jedno pitanje. Da li je moguće da na ovome forumu nema nikoga npr. tko je djelatnik Agencije za plaćanje, ministarstva poljoprivrede? Da li je moguće da na ovome forumu npr. nema nikoga tko je u odborima u HPK? Da li je to moguće? Moguće je, ali je malo vjerojatno. Ako takvih ima zbog čega oni šute? Čuvaju svoje pozicije ili im je teško napisati koju riječ? Zato nemam vjere u bilo kakav pomak na bolje. Naprotiv. Zato spominjem travu zelenu kao rješenje problema.
Za očekivati je da će se vrlo brzo za takvo situaciju okrivljavati novu američku politiku koja gazi sve pred sobom pa smo eto i mi nastradali.
Ne!Također,zagrebačka županija, sve je CRVENO!
Nek sezona lova počne ! Mi smo " lovina" ,naravno...