Imaa sve zeleno već 2 tjedna i više...Ima li neko poput mene da nije dobio još ništa? A sve je u redu
Nije bas tak kako kažeš ja imam par parcela gruntovno paše znači primjer 2,5 rali u gruntovnici vlasnik a na katastru granice ne pašu ili nisam upisan a oni se ravnaju po katastu pa bih ja pitao nekog ako se ravnas po katastru onda probajte prepisat tu zemlju po katastru , e neće ići samo prepisuje po gruntovnici , oni nas oče prisiliti da vadimo geodete pa trošak po rali 2 do 3 tisuće eura to je poanta cijele priceKrivo je bilo uopće dopustiti da se takva - vlasnički nesređena - zemljišta upisuju nekome u arkod. Jer ako nema konkretnog vlasnika nemoguće je (pravno) uzeti to zemljište u najam (od koga, jer nominlanog vlasnika nema a da nominalni vlasnik postoji onda bi se mogao sklopiti ugovor) i pravno raspolagati takvim zemljištem. Tako se zapravo (po tko zna koji puta) nagrađivalo nečije protupravno raspolaganje privatnom imovinom. To je bila prilika (kada se zemljište upisivalo u arkod) da se natjera barem neke ljude da si urede vlasništvo nad zemljištem koje koriste ili da ih se istjera iz posjeda zemljišta kojega su nelegalno zauzeli.
Da ,ja nisam dobio jos ni centa,sve u redu zelenoIma li neko poput mene da nije dobio još ništa? A sve je u redu