• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
193
Jako velike veze poticaj ima s tim šta sam napisao!
Axial, prema najnovijim informacijama i što je dobio informacije u agenciji u Osijeku, kod mene i kod kuma 2026 će biti potpuno bez poticaja. Kod nas trojice prihodi su isključivo od poljoprivrede! Od kuma i kolege žene rade za minimalac, a i moja je skoro na minimalcu (860e mislim zadnja plaća, al sad je na porodiljnom). Tako da kod nas nema financiranja poljoprivrede iz drugih izvora :)
''... ja smatram da su poticaji krajnje štetni po poljoprivredu ali i po cijelo društvo jer dugoročno izazivaju cijeli niz štetnih posljedica.'' Tko ovo pročita s velikim razumijevanjem shvatit će našu priču ''poljoprivreda bez poticaja''
Lijeska nikakvi fondovi!! Priznajem jesmo išli, probali u početku ali nismo prošli ni na jednom! I iskreno, drago nam je što nismo prošli!
Gledam i ne vjerujem, komentari su (barem kako su komunicirani) na razini "u zdrav mozak".
Ni jedan konkretan primjer/savjet zašto (u današnjoj okolini/situaciji), ne uzeti poticaje ako se ionako već radi.
Ne kažem usmjeravati/prilagođavati poljoprivredne aktivnosti poticajima, već samo uzeti ono šta se relativno usput može uzeti.

npr ako ionako održavam voćnjak, onda je ove osnovne poticaje za njih toliko jednostavno dobiti, da već moraš biti jači genijalac da nađeš razlog zašto to ne učiniti. Možeš dati neki konkretan razlog zašto ne?

Najnoviji postovi

Na vrh