• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
617
Komotno možeš odlučiti neplatiti struju - a ovi te isto tako komotno mogu isključiti sa mreže. Ako imaš moderni digitalni sat za struju - ne moraju niti dolaziti k tebi doma, da te isključe. Naravno da ćeš ti platiti sve troškove vezane na isključenje i ponovno uključenje u mrežu, kao da su se morali penjati na banderu ispred tvoje kuće.
Možemo i mi političare natjerati na promjenu, samo treba birati druge. Pa kada ti drugi ne zadovolje - opet birati nekog trećeg. Jednom će valda naići netko tko neće vladati laganjem i muljanjem, nego će krenuti od istine (kolikogod ona bila gorka). To je jedini put u bolje sutra koji je održiv.

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
643
Ako netko zna, nek mi pojasni, što su ta famozna " odobravanja" ? Nemojte mi samo reči,da to netko " ručno provjerava" - ovaj OPG ima kontrolu, ovaj nema, ovome se crveni...
U današnje vrijeme,kad postoji bar kod i instant plačanje? Koje su doduše **ebali s ovim e- računima totalno...ali to nema veze sa isplatom poticaja ...

MinskoPolje

Novi član
Tu od
13 Ožu 2026
Poruka
8
Ako netko zna, nek mi pojasni, što su ta famozna " odobravanja" ? Nemojte mi samo reči,da to netko " ručno provjerava" - ovaj OPG ima kontrolu, ovaj nema, ovome se crveni...
U današnje vrijeme,kad postoji bar kod i instant plačanje? Koje su doduše **ebali s ovim e- računima totalno...ali to nema veze sa isplatom poticaja ...
Svaka Arkod parcela koja nije zelena se mora "rucno" provjeriti, prvo provjeravaju satelitske slike pa onda granice parcela i sto nekih sitnih kriterija koji ovise o tome što je netko prijavio.. Proces se zakomplicira ako je netko imao kontrolu na terenu ili nekakvu drugu prijavu, jer se to po par puta onda mora provjeriti..

Na vrh