• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Seronjader

Član
Tu od
25 Lip 2025
Poruka
39
Veli ministar na Agroklubu do 1.4. isplata...baš me zanima koji budu to iznosi.
I ja najradije ne bih računao poticaja ,ali đabe kad mi je od berbe do žetve poticaj jedini priljev love,i onako iz prašnjavog kutka moje glave ipak razmišljam o njemu
kad će doći.

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
347
Znači 20.03 oni još ta stoku isplatili nisu a to prijašnjih godina uvijek bilo u prvoj polovici ožujka,,,,i sad taj ministar kaže do 01.04 sve isplaceno cek,,,,,,,JEL SE NJIMA ma tko god oni bili zanimljivo rugat sa sirotinnjom il sta,,,mene samo zanima čemu to sve,,,evo danas ću zvat odobravanja pa me zanima odgovor,,,,nije sad da mi treba to za kruh i mlijeko već čemu zašto kako,,,,čemu ovo ponižavanje,,,reci samo DATUM NISTA DRUGO POLJOPRIVREDNICI NE TRAZE,,,,,ok rekli ste datum 01.04 Al svi na ovom forumu smo sigurni da će zaj......PROSIMO OD TOG apprrr-a ko da nam za Bože sačuvaj što treba,,,,ma ne treba već jeb.....UOZBILJITE SE I RECI TE NA CEM SMO

MinskoPolje

Novi član
Tu od
13 Ožu 2026
Poruka
10
Krave i sva stoka je kompletno odobrena već skoro mjesec dana, ali se čekaju novci iz Ministarstva poljoprivrede.. a ovi iz agencije vam to ne smiju reći, nego moraju reći da su u tijeku te famozne administrativne kontrole.. eto.. ali nadaju se da budu dobili novce sljedeći tjedan..

A samo da znate, danas se plaća dobrobit životinja..pa eto, bude barem nešto.

Posljednje uređivanje od moderatora:

TaraOpgTara

Član
Tu od
12 Lip 2025
Poruka
49
I ja također ne vjerujem dok ne vidim bar jednu uplatu..Nije valjda da će sve uplatiti 31.3. Svašta..Oni se nadaju da će dobiti novac a briga njih što mi moramo na vrijeme platiti doprinose i ostalo..Pa se zadužiš ovdje,ondje itd..Sve na vrijeme moramo platiti..

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
347
Krave i sva stoka je kompletno odobrena već skoro mjesec dana, ali se čekaju novci iz Ministarstva poljoprivrede.. a ovi iz agencije vam to ne smiju reći, nego moraju reći da su u tijeku te famozne administrativne kontrole.. eto.. ali nadaju se da budu dobili novce sljedeći tjedan..

A samo da znate, danas se plaća dobrobit životinja..pa eto, bude barem nešto.
Tim gore ako je odobreno već odavna,,,,jel taj šef tog sveg hoda po sajmovima obećanje nešto a mi napadamo one ljude koji rade u agenciji ni krive ni dužne po tom,,,,RIBA SMRDI OD GLAVE kažu stari ljudi

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
347
Uprava nas jeb....21 godinu kao ovamo agencija za plaćanje!!!!!😪😪😪😪😪nikako na zelenu granu!!!!!

Sas45

Novi član
Tu od
5 Ožu 2026
Poruka
4
Danas nesto napokon sjelo
Di mogu provjerit za sta je sjelo, nislim da bi ovo trebalo biti za goveda

Najnoviji postovi

Na vrh