• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,027
Samo se ne sekirati. Male si vjutro spiješ i odmah je svijet bolje ružičasti i rozenkasti. Gda prihvatiš činjenicu da si zadnja rupa na svirali onda je odmah sve lakše. Samo bez sekiracije. Od kuknjave i onak nikakve koristi.

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
355
Ej,,,prije će snijeg 😒😒😒😒😒kako smo jadni auffff jučer na 774 kažu za ekološku tvpv itd itd kroz 2 tjedna ovaj lik jutros govori ti,,,ma cek ja se kog vi ,,,,,,,,,,mislim na one u odjelima

MinskoPolje

Novi član
Tu od
13 Ožu 2026
Poruka
17
Upravo ministar u emisiji dobro jutro rekao da ovaj tjedan bude isplaćeno sav poticaj.
Ma on nema pojma.. eko sheme ce tek krenut sljedeci tjedan i to jedna po jedna.. za zemlju nece ic jos mjesec dana sigurno..

Barka91

Aktivni član
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
191
Ocito svakome drugacije kazu preko telefona jer ne znaju ni oni kad ce sta isplatiti..al eto do 1.4. ce “kao” sve isplatiti 🤣

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
355
Mi smo sad zvali "imali smo vremena za poziv od minut" šta se tiče stoke ništa nam nije odobreno šta se tiče zemlje ništa odobreno šta se tiče ekološke ništa nije odobreno,,,,,i šta sad kom vjerovat ministru onaj koji je najviše za to zadužan il onima šta u biti to rade tj odobravaju isplate ajd nek mi nešto odgovori!!!!!

Marin55

Novi član
Tu od
10 Ožu 2026
Poruka
11
Mi smo sad zvali "imali smo vremena za poziv od minut" šta se tiče stoke ništa nam nije odobreno šta se tiče zemlje ništa odobreno šta se tiče ekološke ništa nije odobreno,,,,,i šta sad kom vjerovat ministru onaj koji je najviše za to zadužan il onima šta u biti to rade tj odobravaju isplate ajd nek mi nešto odgovori!!!!!
Ministar jutros kaze da ovaj tjedan bude sve isplaceno a ovi iz agencije udaraju po svojem😂.Nez ja ko tu koga

Najnoviji postovi

Na vrh