• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
368
dosta je kolega 25e/ha, ne treba pretjerivati da se kolege ne naviknu na previše love 😂

Inače, ja mislim da ovu temu treba zaključati, tj staviti da njen sadržaj mogu čitati samo članovi ovog foruma jer ovo šta se sve piše je tragikomedija 😂
Pa šta ces citat ako nema tko pisat

#Pajdaš

Dobro znana faca
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
271
ma mislio sam na to da članovi mogu samo čitati i pisati a tko nije korisnik da ne može vidjeti sadržaj ove teme hah

Case4220

Iskusan lik
Tu od
14 Lis 2021
Poruka
521
dosta je kolega 25e/ha, ne treba pretjerivati da se kolege ne naviknu na previše love 😂

Inače, ja mislim da ovu temu treba zaključati, tj staviti da njen sadržaj mogu čitati samo članovi ovog foruma jer ovo šta se sve piše je tragikomedija 😂
To je kolega samo surova istina...

Tina MTM

Član
Tu od
9 Stu 2022
Poruka
58
Imam kontinentalnu i brdsko planinsku regiju. Za kontinentalnu sam dobila oko 233 eura po ha a za brdsko planinsku oko 110 eura po ha, dosta manje nego prošle godine!

Na vrh