• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,404
Pa kaj je vama? Za dvije godine se bude izmjenjalo još par ministara i zakona. Tko zna kakva pravila budu vrijedila onda? Najte biti kaj preplašeni zajci vu bereku. Zato su osmišljeni prosvjedi, barikade, rovovi. Državni činovnici ionako nemaju pojma kaj delaju, a i lako se daju preplašiti.

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
781
Pa kaj je vama? Za dvije godine se bude izmjenjalo još par ministara i zakona. Tko zna kakva pravila budu vrijedila onda? Najte biti kaj preplašeni zajci vu bereku. Zato su osmišljeni prosvjedi, barikade, rovovi. Državni činovnici ionako nemaju pojma kaj delaju, a i lako se daju preplašiti.
Ma kakvi prosvjedi i blokade.... uvijek je vrijedilo jedno te isto pravilo: nigdar ni bilo da nekak ni bilo. U prijevodu na moderno to znači da političke vlasti nikada ne idu masovno protiv birača.
Uzmi lovu (ako ikako možeš) - i bježi. Barem da Kazahstana.

Case4220

Iskusan lik
Tu od
14 Lis 2021
Poruka
571
Dobar 🤣🤣🤣

njiva

Član
Tu od
13 Srp 2020
Poruka
103
Ja se uopće ne zamaram s tim,nisam pisao nikakve izjave negu ću radit kolko mogu isfinancirat i za mene ce biti dovoljno.

zeko

Dobro znana faca
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,657
Dobio sam odgovor za konzervacijsku da mi nije isplaćeno jer sam u dodatnim provjerama
"Dodatne provjere izvršiti ćemo u najkraćem mogućem roku. Nakon pregleda parcela, bit ćete obavješteni o rezultatima dodatnih provjera"

Najnoviji postovi

Na vrh