• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Seronjader

Član
Tu od
25 Lip 2025
Poruka
59
za certificirano sjeme će valjda biti 1,5eura po hektaru,za prvih 3 ....

a za sušu ćemo morati doplačivati vodni zajednici jer smo duboko podrivali pa nam voda pobjegla u Kinu

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
688
Za stajski gnoj je bilo pola,mi koji još imamo krave i gnoj . Dobili smo pola radi ovih koji bi ne znaju kako gnoj izgleda. To je Agenciju isto " iznenadilo" ko i " veliki odaziv". Nitko nije primijetio da od znoja nema ni "g" a prijavljen je. Naravno da nije .

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
834
Bok, kako se podnosi zahtjev za intervenciju 76.01 tj osiguranje usjeva? Čitam i tražim po netu ali ne uspjevam pronači kako se prijaviti samo tekst natječaja nalazim i iz Narodnih Novina

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,576
Bok, kako se podnosi zahtjev za intervenciju 76.01 tj osiguranje usjeva? Čitam i tražim po netu ali ne uspjevam pronači kako se prijaviti samo tekst natječaja nalazim i iz Narodnih Novina
Ja sam to rješavao preko konzultanata, prijave počinju od srpnja ako se ne varam pa do 31.12.

gelema4

Aktivni član
Tu od
23 Sij 2020
Poruka
82
Preko osiguravajuće kuće..Osigurate poljoprivredne površine i ostalo odradi osiguranje..

Case4220

Iskusan lik
Tu od
14 Lis 2021
Poruka
571
Kako i gdje se prijaviti u farmski sustav? Evo i ove godine uredno prijavio tov junadi i dobrobit, u hapihu podnu površinu , a o ovome ni riječ... Gdje to prijaviti?

Prilozi

• Screenshot_2026-05-26-11-03-25-739_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_2026-05-26-11-03-25-739_com.google.android.gm.jpg
    18.4 KB · Pregleda: 39

LIKA MM

Aktivni član
Tu od
29 Lip 2023
Poruka
155
Hoće li biti još jedna uplata TVPV...po ovome što sam dobio je 106e ha Brdsko planinska ...

TaraOpgTara

Član
Tu od
12 Lip 2025
Poruka
86
Meni također travne trake ništa nije sjelo,kad sam zvala rekli su da mi samo to još moraju isplatiti ali do kraja 30.6 valjda..Dali je itko još zvao za isplate?

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
374
Dal netko od prije tko je to dobio zna što znaci u agronetu STATUS ODOBRENO,,,pitam u vezi ove mjere za povečanje stada (OVČARSTVO) mjera što je bilo za prijaviti se do 30.04 ove godine

Najnoviji postovi

Na vrh