• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Tu od
29 Pro 2025
Poruka
30
Mi smo svi skupa jedni veliki idioti, jer smo najpametniji i sve najbolje znamo, nećemo skupa jer smo ljubomorni jedni na druge i tako nam i treba, a to ovoj bagri na vlasti odgovara!!!ako ne bude poravnavanja to je ogroman iznos jer smo zakinuti za 15-20% iznosa i to od onog minimalno predviđenog iznosa, a šta mislite da li su zakinuti veliki igrači?da ih ne imenujem ovdje, ali svi znate tko određuje pravila igre. I ponovno će proći žetva gdje će nas platiti minimalno i mi ćemo ponovno sijati jer nemamo drugog izlaza i sve tako dok jednog dana ne dođe arap i sve to kupi i nas sve skupa..ali bitno je da mi volimo svoju državu i navijamo za repstaciju!!!
Živili i neka nam Bog svima pomogne!!!

Najnoviji postovi

Na vrh