• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Tu od
29 Pro 2025
Poruka
30
Mi smo svi skupa jedni veliki idioti, jer smo najpametniji i sve najbolje znamo, nećemo skupa jer smo ljubomorni jedni na druge i tako nam i treba, a to ovoj bagri na vlasti odgovara!!!ako ne bude poravnavanja to je ogroman iznos jer smo zakinuti za 15-20% iznosa i to od onog minimalno predviđenog iznosa, a šta mislite da li su zakinuti veliki igrači?da ih ne imenujem ovdje, ali svi znate tko određuje pravila igre. I ponovno će proći žetva gdje će nas platiti minimalno i mi ćemo ponovno sijati jer nemamo drugog izlaza i sve tako dok jednog dana ne dođe arap i sve to kupi i nas sve skupa..ali bitno je da mi volimo svoju državu i navijamo za repstaciju!!!
Živili i neka nam Bog svima pomogne!!!

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,492
Nema nama pomoći. Mi znamo samo da pjevamo žalopoljke i jadikovke, a za promjene to nije dovoljno. Takav narod je osuđen na propast, samo je pitanje koliko nam je još preostalo vremena da nestanemo sa ovog prostora.

Case4220

Iskusan lik
Tu od
14 Lis 2021
Poruka
581
Nema nama pomoći. Mi znamo samo da pjevamo žalopoljke i jadikovke, a za promjene to nije dovoljno. Takav narod je osuđen na propast, samo je pitanje koliko nam je još preostalo vremena da nestanemo sa ovog prostora.
10 god max

Najnoviji postovi

Na vrh