• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,797
Ja imam 3ha, 2.5ha, 1ha table.

Kojeg oblika ili pozicije?

Kolega ima vinograd 2ha u komadu isto

Drugi kolega 1.5ha šljivik u komadu..

MinskoPolje

Član
Tu od
13 Ožu 2026
Poruka
42
Ako sam dobro izračunal ove godine je išlo 112,10€ po hektaru za osnovno i 116€ za preraspodijeljeno

Posljednje uređivanje od moderatora:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,548
Samo da javim da su me zvali včera kesno navečer odozgora i rekli da zahvalim svima u njihovo ime na lojalnosti prije nego odu na godišnji. Vele da takve selake nema niti jedna država i nemru se tome načuditi i na tome nam dovoljno zahvaliti kaj ne delamo bespotrebno gungule. Pitati da li je kaj sjelo, za kaj nije i za kaj nebu se podrazumijeva kao normalno i malo mrnđanja mora biti da ne ispadne da je sve pri nama lilasto. Onda bi se mogli oni iz EU, z još vekšega brega, mogli zapitati kaj se tu događa i iti u provere, a to nikome ne treba jer se onda najde koječega drugoga.
Uglavnom pohvaljeni smo i moramo na to biti ponosni. Po tome smo na visokom drugom mestu. Prvo i dalje dijele pramenke i cigaje. Možda bi bili i na prvome mestu da nije bilo Matije Gupca i njegovijeh kumpanjuni koji su napravili onu velku frku z roglinami i motikami. To nam kvari ukupnu sliku i to nam još nemru pozabiti. Poput ustaša i partizana. No bilo kak bilo lijepo je od nas kaj im ne kvarimo doživljaj i omogućujemo im miran i bezbrižan godišnji. Poručuju još i da dalje ostanemo takvi i da bi onda mogli zasjesti na prvo mjesto i izgurati te pramenke i cigaje. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh