• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,797
Ja imam 3ha, 2.5ha, 1ha table.

Kojeg oblika ili pozicije?

Kolega ima vinograd 2ha u komadu isto

Drugi kolega 1.5ha šljivik u komadu..

MinskoPolje

Član
Tu od
13 Ožu 2026
Poruka
44
Ako sam dobro izračunal ove godine je išlo 112,10€ po hektaru za osnovno i 116€ za preraspodijeljeno

Posljednje uređivanje od moderatora:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,548
Samo da javim da su me zvali včera kesno navečer odozgora i rekli da zahvalim svima u njihovo ime na lojalnosti prije nego odu na godišnji. Vele da takve selake nema niti jedna država i nemru se tome načuditi i na tome nam dovoljno zahvaliti kaj ne delamo bespotrebno gungule. Pitati da li je kaj sjelo, za kaj nije i za kaj nebu se podrazumijeva kao normalno i malo mrnđanja mora biti da ne ispadne da je sve pri nama lilasto. Onda bi se mogli oni iz EU, z još vekšega brega, mogli zapitati kaj se tu događa i iti u provere, a to nikome ne treba jer se onda najde koječega drugoga.
Uglavnom pohvaljeni smo i moramo na to biti ponosni. Po tome smo na visokom drugom mestu. Prvo i dalje dijele pramenke i cigaje. Možda bi bili i na prvome mestu da nije bilo Matije Gupca i njegovijeh kumpanjuni koji su napravili onu velku frku z roglinami i motikami. To nam kvari ukupnu sliku i to nam još nemru pozabiti. Poput ustaša i partizana. No bilo kak bilo lijepo je od nas kaj im ne kvarimo doživljaj i omogućujemo im miran i bezbrižan godišnji. Poručuju još i da dalje ostanemo takvi i da bi onda mogli zasjesti na prvo mjesto i izgurati te pramenke i cigaje. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Posljednje uređivanje:

MinskoPolje

Član
Tu od
13 Ožu 2026
Poruka
44
Pozdrav ekipa koli ko ste dobili za leguminozne po hektaru poticaja
Ekipa koliko ste dobili isplatu za TVPV meni oko 274 eur/ha a piše minimalno 324 po ha

Evo ovdje su moji izračuni koliko je išlo koje potpore po hektaru pa vidite jel vam odgovara..

Osnovna potpora dohotku za održivost117,68€
Dodatna preraspodijeljena potpora dohotku za održivost116€
Intenzivirana raznolikost poljoprivrednih površina
50,22€
Uporaba stajskog gnoja na oraničnim površina174,15€
Minimalni udio leguminoza od 20% unutar poljoprivrednih površina130,41€
Konzervacijska poljoprivreda157,50€
Očuvanje travnjaka velike prirodne vrijednosti (kontinent)292,41€

MinskoPolje

Član
Tu od
13 Ožu 2026
Poruka
44
Ekipa koliko ste dobili isplatu za TVPV meni oko 274 eur/ha a piše minimalno 324 po ha
Možda imaš neka umanjenja ili nisi dobro zbrojio.
Nazovi Agenciju pa pitaj da ti provjere jel ti sve isplaćeno.

Pozz.

Najnoviji postovi

Na vrh