1. odlomak: dosta je tih 8 cm na svaku stranu, da su duže i tak bi se upigale prema gore...
giggle):
2. odlomak: ne, to je bezvezno razbacivanje materijala...
3. odlomak: prvi, srednji i zadnji luk izniveliraš šlauf vagom, ostale samo špagu po vrhu...ali taj je posao lakše odraditi kad imaš baze, pa onda samo luk natakneš na njih...a ne ova tvoja sklamerija...
:
4. odlomak: ajde
5. odlomak: nisam najbolje shvatio, ali ako ga povezuješ gore po vrhu radi to s pocinčanim cijevima, pošto sve drugo puno prije prehobla najlon...za držanje tj. povezivanje tih cijevi može se raditi na šeraf (nemoj ako baš ne moraš) ili se može kupiti U šelne, koje se onda malo "prilagode" da uhvate križ koji imaš gore...ili prvog i zadnjeg zašerafiš torbanom, a ostale svežeš jačom žicom...naravno pocinčanom!
o razmaku bi puno lakše pričali kad bi te mogli geografski smjestiti u ovoj lijepoj našoj...iliti puno snijega gušći lukovi...ja koristim 1.5 m razmak, 2 metra mi se ne sviđa...čak sam svoj 10 m široki plastenik radio na 1.5 m...ali to je osobna procjena...standard za dobar plastenik je 2 m.
6. odlomak: vidio si čime se učvršćuje, i 8 m folija ti je dosta ako ide 40 sa svake strane u zemlju, ako ide 20 sa svake strane, onda uzmi 8.5 za svaki slučaj
ako si blizu Zg, ovdje ima sve što ti treba...od kopčica, preko folije do navodnjavanja...
http://www.danon.hr/pocetna/