Da se i ja malo ubacim u temu,mjenjam krov na štali,objekat je napravljen prije više od 40 god,krov leži jedna strana na štali a druga na tri stupa od štaglja,od toga su samo zidovi od štale zidani a onaj trokut do krova kao i cjeli štagalj obiti sa daskama i drveni stupovi.Sad ide novi krov i umjesto daskih lim i betonski stupovi,dimenzije i oblik ostaju isti,tj krov još mrvicu manji iz razloga što je cjeli objekt tik do puta koji je nekad bio širine ni 2 m i neprohodan za aute a zadnjih 15 godina se taj put proširio na skoro 3m i debelo pošodrao te se pomaknuo time skroz do zida štaglja. E sad se našao ko drugi nego susjed,tj nekad bio susjed sad samo dolazi obrađivat zemlju i počeo se bunit da nemrem opet tak napravit da sam preblizu putu,da je put preuski da njemu nabude mogao kamion dovest nešto da slučajno treba,a prije par dana meni kamion dovezao istim putem materijal. Pošto znam da je težak očekujem nekakvu prijavu pa budemo vidjeli kaj budu gospoda rekli,ja naravno sa radovima nastavljam pošto sam krov skinuo i več mi lagano voda curi u objekt sad po ovim kišama,a dozvolu naravno nisam išao nikakvu vadit zbog izmjene krova
Da je sam taj štagalj malo širi pustio bi i dva matra ako treba samo da se na natežem,al širine je 280 i to mi je taman da si sparkiram nutra bokčariju od traktora i uže nemrem ič pa da se netko na trepavice postavi
A sa nasuprotne strane puta je zemlja od njegove sestre al po njegovom se je več dosta put proširio na tu zemlju i ona dalje neda ali bi rado prodala tu zemlju pa ako sam ja zinteresiran mogu kupit,cijena kao nebu velika,radi se o 2000-3000m2 zemlje koja stoji netaknuta više od 20 godina i več je ko đungla i ta zemlja ne valja više od 1000eura,sad čekam dal če mi ponudit i po kojoj cijeni pa možda i uzmem da barem počistim da mi ne visi nad krovom granje