• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Izrada kiper prikolice

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,192
Ja kad njemu stepem iz rukava sve u kaj se razumijem.... obično ubodem neki dio svemira gde je on tanak, a onda on u mene gleda ko u ikonu i more mi soli na rep staviti. Do ostalih dodataka jelima ne stignemo dojti.
Dok ne poveže končiće ...

Dadx

Aktivni član
Tu od
10 Srp 2010
Poruka
106
Razmislite da li treba registrirati prikolicu ako se slozi pogon putem kardana?!
Da li je to onda prikolica, vozilo ili prikljucak?

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,617
Pitanje za milion eura. Kak i restepalka za gnoj, ak ima valjke za razbacivanje gnoja je priključak. Ak deneš zadnju stranicu je prikolica i podlježe regi

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,624
Razmislite da li treba registrirati prikolicu ako se slozi pogon putem kardana?!
Da li je to onda prikolica, vozilo ili prikljucak?
Nemaš tu što razmišljati, Zakon je jasan.
To je prikolica, kojoj je kardan samo nekakav tehnički dodatak.
Ako ide u promet, mora se jednako registrirati kao i prikolica za auto, ili druge za traktore.

Najnoviji postovi

Na vrh