dino kaže:
to ti je inače moj miljenik,
pa mi s njm najljepše i raditi. nekad manje komade odem s njim orat prirasto mi je k srcu. nikad nikakve greške na njemu, samo toči i vozi redovno održavanje i ko zmaj je. a on je kupljen točno na moj rođendan, još su se moji našalili sevo sine dobio si traktor za rođendan i nekak mi je ostao u srcu.
prošlu jesen i ovo prolječe sem ga do detalja složio obojao istapicirao kabinu dodao novitete uredio ga, ma ko auto miran, ja,k malen, okretan, ma samo riječi hvale za njega da pokucam u drvo.
imam i 100 ks 3080 i on mi super i s njim isto dosta radim ali ovo mi je ljubimac bio i ostao. dok zetore i imt- smislit nemogu :twisted: od njim sam odma živčan :lol: :lol: :lol:
snupy kaže:
koji je to zetor i kako se ponaša s prednjim utovarivačem
zetor ti je 4511. ponaša se s utovarivačem super dok je ovakav teret odostraga ,ali i bez njega ide bez greške. nabacim koju kilu otraga i nemaš greške. malo ga pumpa zeza pa slabije diše al inače sam 3 metra rotodrljače pegoraro s paker valjkom dignuo ko od šale.
dosta jak utovarivač ima jedino veliki veliki minus je što nema servo. uh tu si njegov i božji kako on hoče a ne ti :evil:
planiram staviti servo ali vidjet ču još dali ču ga prodavat ili neču još čemo vidjeti.
za cisternu ti nebi znao pomoč slabo sam ih slagao al na creini koju sam ja imao prije zbog slabog vakuma su mi otišle perajice na pumpi. to sam promjenio i vozi dalje