• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ja sam tu novi...pa cu vam reci nekoloko stvari o sebi

Zlatko123

Član
Tu od
14 Sij 2010
Poruka
201
nije vario....steta...al cjena je visoka zato sto je plug u top stanju...ono nemas sta rec za njega...nigdje ozuljan nigdje varen nista......spicevi su jos super ...nemoras nist mjenjat...jbg...a i to je rabe&werk..jbg....to ti samo ime kosta..hehe..:)

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Dobrodošao :!:

daj i koju sliku rakovice dv :D :D da se i to vidi :mrgreen:

Zlatko123

Član
Tu od
14 Sij 2010
Poruka
201
hvala decki...a bice jos slika...danas ce bit od pluga a sutra vjerojatno od osltalih prikljucaka.....tako da molim za malo strpljenja....hehe..:)

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
evo danas kolegi stigao plug,i odmah ga je naravno isprobao,prvi dojmovi su odlični!! :D
Evo i nekih videa i slika!
[youtube:2tu0mfwc]_LjOZGYgMXw[/youtube:2tu0mfwc]
[youtube:2tu0mfwc]0bcnc6O1Ebs[/youtube:2tu0mfwc]

dsc02675v.jpg

dsc02680r.jpg

dsc02677u.jpg

dsc02686c.jpg

dsc02678a.jpg

dsc02687z.jpg

dsc02681u.jpg

dsc02682e.jpg

dsc02674w.jpg

dsc02683k.jpg

dsc02676w.jpg

dsc02679e.jpg

On če vam reči nešto više... :D

Zlatko123

Član
Tu od
14 Sij 2010
Poruka
201
e kolega dino hvala puno....a sto se tice plugova nemam rijeci......danas nastavljam sa oranjem...idem malo uzivat...hehe...:)

Zlatko123

Član
Tu od
14 Sij 2010
Poruka
201
hvala....a sto se tice pluga razmak ti je 91cm,a visina 75....ali to je drukcije postavljen plug nego drugi...njemu je svaka brazda odvojena tj. nije ispod rame.....a nije ni pre skup jer odi si na njemacke stranice pa ces vidjet kolko dođe takav plug tamo....ali u ovakvom stanju.....

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Zlatko123 kaže:
hvala....a sto se tice pluga razmak ti je 91cm,a visina 75....ali to je drukcije postavljen plug nego drugi...njemu je svaka brazda odvojena tj. nije ispod rame.....a nije ni pre skup jer odi si na njemacke stranice pa ces vidjet kolko dođe takav plug tamo....ali u ovakvom stanju.....
Sve znam kakv je plug kad mi frend ima isti takav ;)
Njegov nije obojan ko tvoj i platio ga nekih 2000eura.sad malo više ali neznam koliko,isti u dlaku,samo kaj nije obojan ko ovaj...

Zlatko123

Član
Tu od
14 Sij 2010
Poruka
201
hehe....kolega malo si se zajebo...nije ti ovaj obojan....tvornicka je boja....ozbiljno.....nemam ti zasto lagat...stvarno je plug ocuvan...nije bijan sigurno...:)

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Zlatko123 kaže:
hehe....kolega malo si se zajebo...nije ti ovaj obojan....tvornicka je boja....ozbiljno.....nemam ti zasto lagat...stvarno je plug ocuvan...nije bijan sigurno...:)
Neka i je tvornička boja,ali je preskup..
Mada ako je tebi dobar,ja nemam šta prigovarat :D

Zlatko123

Član
Tu od
14 Sij 2010
Poruka
201
a jbg....nekazem ja da je jeftin...al jbg...tesko je i nac dobar plug .....jbt vec ga trazimo pol godine ....ma bitno da on ljepo zaorava da se nevidi nista za njim a ostalo nije tolko bitno..jbg....:)

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
ma lega plug ti je super...
nego,koliko možeš napist JBG u jednom postu!?!?! xd
:D

Najnoviji postovi

Na vrh