johabica
Iskusan lik
- Tu od
- 8 Tra 2012
- Poruka
- 4,529
Je,vidjela sam,sada prije Božića smo bili tamo,oni su prešli na proizvodnju na foliji,ali su sada opet počeli bez folije i rade kao što sam rekla.To ti je tisuće i tisuće malih grmića ,veli prijateljica,samo je usmjeravala vriježe vodoravno po gredi,da ne idu po prolazu.Imaju novozasnovani jagodnjak uz ovaj,posađrno jedan red,to će veli,biti krroz slijedeću godinu isto tako popunjeno kao i ovaj koji je bio zasnovan prošle godine u šestom ili sedmom - nemoj me držati za riječ - mjesecu.Ovaj novi su sadili u osmom,a imaju i jedan mali,sađen u desetom,tu se sadnice jedva vide.
Bobostar,neznam,meni trebaju sadnice za proizvodnju jagoda,ja ih hoću na tržnici na malo prodati,sad,hoću li imati problema zbog porijekla sadnica - to mene muči - dakle,morala bih se raspitati,obzirom da je jagoda invazivna biljka - ima li propis koji mi naređuje da je vadim i bacam nakon određenog vremena,ili se može to računati kao samozasađivanje.
Ma,imam ja ideja za objašnjenje - samo što mi kod birokrata vjerojatno neće držati vodu.:icon_wink:
Bobostar,neznam,meni trebaju sadnice za proizvodnju jagoda,ja ih hoću na tržnici na malo prodati,sad,hoću li imati problema zbog porijekla sadnica - to mene muči - dakle,morala bih se raspitati,obzirom da je jagoda invazivna biljka - ima li propis koji mi naređuje da je vadim i bacam nakon određenog vremena,ili se može to računati kao samozasađivanje.
Ma,imam ja ideja za objašnjenje - samo što mi kod birokrata vjerojatno neće držati vodu.:icon_wink: