jandric200
Član
- Tu od
- 9 Velj 2011
- Poruka
- 593
Molim te bobostar dali ove novo posađene jagode treba u jesen ošišati ili na proljeće.rayer:
Tehnlogoja "šišanja" je i za mene nova stvar.Molim te bobostar dali ove novo posađene jagode treba u jesen ošišati ili na proljeće.rayer:
imam mjesečarke jagode oko 500 komada...v
U tome i je stvar. Mjesečarke se šišaju svaki put poslje branja, biljka se na taj način šokira i počinje nanovo terati listove i plodove. na isti način se i kod 'normalnih' jednorodnih jagoda može dobiti drugi, jesenski rod. Uglavnom, definitivno odstranjivati bolesno lišće, paziti na karence( ako se prskaju) i čim više uživati u slatkim jagodama :supz:.
pozz ljudi
ako netko zna gdje naruciti frigo sadnice u Hrvatskoj
jer mislim da se treba naruciti i do 6mj ranije
hvala
Ma mislim da ih nitko niti ne radi; svi su sada na frigo sadnicama (uvoz), to je nekak' lakše.Očito nitko nezna
Pitao sam u Fragariu al nema odgovora.
Na stranici Fragarie piše da prodaju frigo sadnice i kontejnerske.Ma mislim da ih nitko niti ne radi; svi su sada na frigo sadnicama (uvoz), to je nekak' lakše.
Ove kontejnerske traže puno (i prostora, i supstrata, i vremena) pa to baš i ne ide....:shock:
hvala vladimirec
a zna li tko kakva je cijena zelenih kontejnerskih sadnice, ima li ih netko za prodaju, može i na PP
Zelene sadnice su oko 3,00kn/kom...treba ih naručiti godinu dana unaprijed...
Uh godinu dana unaprijed ,nije to malo pre veliki vremenski rok narudžbe ,iskreno sad me to asociralo na idealno vjenčanje (primjer u obitelji bio oš se vjenčat unaprijed godinu dana počni pripreme) , čitajuči razgovarajuči i istraživajuči trebala bi u 7. mjesecu posaditi sadnice jagoda