M
mata
Guest
Pred Agropreradom u Ivaniću su u tijeku mirni javni prosvjedi u svezi cijene kukuruza svi koji su u mogućnosti neka nam se pridruže
mata kaže:Hej Marko ima li kakvih novosti kod tebe , šta ljudi misle o svemu ovom
Rajtek kaže:Čudni su ti naši mediji, ovom prosvjedu na kojem je bilo 50 traktora i preko 100 ljudi pridodaje se nikakva medijska pažnja, izuzev Hrt-ovog priloga u vijestima u podne i jednog članak u Business-u, nigdje ništa, ni na NOVA Tv-u ni na RTL-u, ni na jednom internet portalu(index.hr, net.hr, t-portal.he, javno.hr....) dok se veća medijska pažnja pridodaje jednom prosvjedu od svega 20-ak ljudi u svezi premale otkupne cijene za zemljište u zagrebu ...
cabage kaže:Dok smo mi, povrćari, lani imali prosvjed ispred ministarstva poljoprivrede, nitko od medija se nije odazvao na poziv. A poslani su pozivi svim tv kućama i večim novinama. Jednostavno nas poljoprivrednike doživljavaju da nam je dobro. Ne bi vjerovali koliko ljudi u gradu smatra da poljoprivrednici žive ko bubreg u loju.
Oni misle da je nama bitno samo da imamo što iščupati i ubrati iz vrta pa da možemo živjeti.
Tu je i politička strana što se tiče novinarstva i tv-a.
Sad sam i ja vidio. Čak su upotrijebili i moju sliku, piše, sninmio čitatelj(Ivica).TX75 kaže:Rajtek kaže:Čudni su ti naši mediji, ovom prosvjedu na kojem je bilo 50 traktora i preko 100 ljudi pridodaje se nikakva medijska pažnja, izuzev Hrt-ovog priloga u vijestima u podne i jednog članak u Business-u, nigdje ništa, ni na NOVA Tv-u ni na RTL-u, ni na jednom internet portalu(index.hr, net.hr, t-portal.he, javno.hr....) dok se veća medijska pažnja pridodaje jednom prosvjedu od svega 20-ak ljudi u svezi premale otkupne cijene za zemljište u zagrebu ...
dobro
nije baš sve tako crno. bio je i člančić u 24sata :roll: