T
tomonh
Guest
Srenje,koji su to lopovi...
tomonh kaže:Vi neki koji imate stoku i prodaliste pšenicu po niskoj cjeni bolje da ste ju pohranili jel su posije skuplje nego pšenica...
cabage kaže:Možda će neke moja konstatacija uvrijediti.
Da se malo manje troši na porodiljne naknade, socijalne slučajeve, dječje doplatke i branitelje bila bi hrpa novaca na raspolaganju.
Zašto država potiče nerad i daje socijalne pomoći? Snalažiljivi u ovom sistemu bez brige dobivaju od države i preko 7 tisuća kuna mjesečno i smiju se nama u lice, jer smo budale koje rade a oni lijepo laduju. Zašto se to dozvoljava kod nas.
I sam imam dvoje djece i taj doplatak mi uopće ne treba. Imam oca hrvatskog branitelja i ništa nismo od države tražili. Uredno plaćam poreze i na kraju nema novaca da mi se isplati sramotnih 2250 kn po hektaru da se prljim i kisnem preko 200 dana godišnje pod otvorenim nebom.
SRAMOTA
malo da te nadopunim...možda kad su već te sve pomoći i tome slično ustanovljene čemu ih ukidati,ali davati novce za poticati nerad,e tu se slažem ,tu se nekaj treba mjenjati :!: :!: :!:cabage kaže:Možda će neke moja konstatacija uvrijediti.
Da se malo manje troši na porodiljne naknade, socijalne slučajeve, dječje doplatke i branitelje bila bi hrpa novaca na raspolaganju.
Zašto država potiče nerad i daje socijalne pomoći? Snalažiljivi u ovom sistemu bez brige dobivaju od države i preko 7 tisuća kuna mjesečno i smiju se nama u lice, jer smo budale koje rade a oni lijepo laduju. Zašto se to dozvoljava kod nas.
I sam imam dvoje djece i taj doplatak mi uopće ne treba. Imam oca hrvatskog branitelja i ništa nismo od države tražili. Uredno plaćam poreze i na kraju nema novaca da mi se isplati sramotnih 2250 kn po hektaru da se prljim i kisnem preko 200 dana godišnje pod otvorenim nebom.
SRAMOTA
branko64 kaže:Da potpuno si u pravu.Ako nema nek si ide zaradi,a ne sijedi u hladovini i mene gleda.
I romima se daje previše i onda još kradu ,a tko je to kriv?
M.M. kaže:branko64 kaže:Da potpuno si u pravu.Ako nema nek si ide zaradi,a ne sijedi u hladovini i mene gleda.
Identičan slučaj kod mene u selu, bračni par srednjih godina, jedno (jadno) dijete, nigdje ne rade, primaju socijalnu pomoć i većinu novaca troše na rakiju. A evo kako izgleda jedan njegov ljetni dan:
10h... temp. već oko 30, ja jurim s paukom da prekrenem ljulj koji sam pokosio sinoć, on leži nasred dvorišta na deki u hladovini
12h...temp. debelo preko 30, ja krećem u zgrtanje, on još uvijek leži, samo ovaj put se pomaknuo kako se i hladovina pomakla
14h...paklena vrućina, ja jurim s balirkom da mi se ne presuši za sjenažu, on još uvijek na istom mjestu
15h...eto mene sa omotačem, on se opet pomaknuo za hladovinom
17h...nakon par gemišta idem ja lagano po bale kad vidi vraga on još uvijek leži na onoj jeb... deki
Ma to i je cilj krupnog kapitala kroz teorije zavjere da natjeraju jednu državu da krene sa rasprodajom svojeg prirodnog bogastva .Grčkoj je s obzirom da se nalazi u teškoj gospodarskoj situaciji predloženo da krene rasprodavati svoje otoke ,to čeka i hrvatsku ."STRANI VLASNICI LOKALNI PODANICI" :twisted: :twisted: :twisted:manager kaže:neka krenu u privatizaciju, za 25% petrokemije mogu dobit >250milj kn sto su nam duzni za 2008!
Mrki88 kaže:M.M. kaže:branko64 kaže:Da potpuno si u pravu.Ako nema nek si ide zaradi,a ne sijedi u hladovini i mene gleda.
Identičan slučaj kod mene u selu, bračni par srednjih godina, jedno (jadno) dijete, nigdje ne rade, primaju socijalnu pomoć i većinu novaca troše na rakiju. A evo kako izgleda jedan njegov ljetni dan:
10h... temp. već oko 30, ja jurim s paukom da prekrenem ljulj koji sam pokosio sinoć, on leži nasred dvorišta na deki u hladovini
12h...temp. debelo preko 30, ja krećem u zgrtanje, on još uvijek leži, samo ovaj put se pomaknuo kako se i hladovina pomakla
14h...paklena vrućina, ja jurim s balirkom da mi se ne presuši za sjenažu, on još uvijek na istom mjestu
15h...eto mene sa omotačem, on se opet pomaknuo za hladovinom
17h...nakon par gemišta idem ja lagano po bale kad vidi vraga on još uvijek leži na onoj jeb... deki
možda je vladin špijun... :lol: :lol: